Mrazák LIEBHERR- šuplata

Vše o nekvalitním materiálu, výrobcích, zboží. Vyslovení vlastního názoru na cokoliv a v mezích slušnosti není nijak v rozporu se zákony této země ani Pravidly EB. Vše ostatní jde automaticky směr koš.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
hajeklubos

Mrazák LIEBHERR- šuplata

#1 Příspěvek od hajeklubos »

Vážení varuji Vás před nákupem mrazáku LIEBHERR – šuplata. Ten nyní odmražuji. Je to provedení kde nejsou vnitřní výparníky vidět. Po relativně krátké době šuplata zamrznou a nejdou vytahovat. Začalo to být nepoužitelné. Přitom mrazák je z těch dražších a naivně jsem si myslel, že to mají vymakaný. Odmražování no neskutečné. Vedle stojí LIEBHERR (SRN z 90tek) s výparníky uvnitř, žádný problém i když je to namrzlé. Kde udělali soudruzi chybu.
Luboš
Přílohy
mrazákLiebherr.JPG
mrazákLiebherr.JPG
dracekvo

#2 Příspěvek od dracekvo »

Po zkušenostech s nofrost lednicí s mrazákem, kdybych si kupoval velký mrazák, tak taky nofrost i když stojí o něco víc. Je to strašná pohoda nemuset nic takového řešit.

Nedavno jsem kupoval malý mrazáček se šuplíky a tenhle problém jsem nepozoroval. Ono možná záleží na tom, jak často tam člověk chodí šmejdit.
Já ho používám jen jako skladiště. Věci pro které šahám častěji mám právě v tom nofrost mrazáku pod lednicí.
Otkundes

#3 Příspěvek od Otkundes »

Mám to samé doma. Instalovaný na chladné chodbě. Ne v koupelně nebo v kuchyni, kde je vývoj páry. A též jen pro delší uložení potravin, ne na neustálé nakukování, co bych ještě zbodl, nebo zda je již vodka dost vychlazena…
Jednou za rok, když jsou teploty „hodně pod nulou“, šuplíky vyjmu a nechám venku na mraze i s obsahem. Za pár hodin mám odmraženo, vytřeno a šuplíky stěhuji zpět. Pohoda.
Jasně, když na vnitřních stěnách mrazáku vznikne velká vrstva námrazy, pak se těm šuplíkům nechce ven, skřípe to, a musí být použita přiměřená síla...
Odpovědět

Zpět na „"Čínský" a jiný šmejd“