V prokládaném formátu vysílají všechny naše TV, myslíš, že to kvůli blbému jabku budou měnit?
Start Windows 10
Moderátor: Moderátoři
xsc píše:Plácáš kraviny. Zajímavý je, že všichni mimo Apple to umí. Zlatý Ryzen, ty C2D
V prokládaném formátu vysílají všechny naše TV, myslíš, že to kvůli blbému jabku budou měnit?
To si myslíš, že oni neumí zpracovat a odbavit neprokládaný obraz? Nebo že si někdo nekoupí Macbook kvůli 50/60i? Zkus opět použít širší obzor, než své dva umanuté příklady.
TAKJAN píše:Teď budu machrovat. Taky mně to přihlašování štvalo. Takže PC uspím, vypnu UPS a síť (páč to dost žere). A nastaveno je zapni při příchodu napájení. Takže mi PC najede rovnou na plochu.
Když není ve Windows nastaveno heslo, tak z vypnutého stavu najede na plochu a kdyby heslo bylo nastaveno, tak se to dá řešit pomocí netplwiz.exe nebo control userpasswords2 .
A pokud jde o možnost zpracování prokládaného obrazu. Jistě, že to televize umí. Ale proč něco konvertovat nahoru a dolů a tím snižovat kvalitu, když to můžu udělat v normě, v jaké se vysílá a ještě dlouho vysílat bude. Žádná z našich TV odbavení 1080p50 zatím nenabízí, vše jde pouze konverzí.
Mimochodem, je vcelku typické, že jako iOvce se tady staráš o využití 50i, aniž bys věděl, k čemu to lidi používají. Obecnou kritiku - tedy málo konektorů a tím vzniklou spoustu redukcí jsi radši ignoroval.
Proč bych k notebooku potřeboval hromadu portů? K PC ano, ale NB mám připojený k WiFi a víc nepotřebuji. Navíc jsou dnes i flešky s oběma porty nebo jen s USB-C. Vždyť je to přenosné zařízení. A když mám USB-C hub a v něm připojenou LAN, přes HDMI monitor, v USB mám dongle pro klávesnici a myš, tak mi ještě další USB zbývá. Jinak mi stačí touchpad a kdybych potřeboval myš, tak ji připojím přes bluetooth.
Ta revoluce po všech velkohubých prohlášeních tu evoluci nepřekonala a s novými CPU to vypadá, že ji ve zvyšování výkonu už došel dech, takže bude muset taky jít cestou evoluce.matahari píše:Já jsem jenom nastínil, že tyhle CPU jdou ve stylu revoluce a x86 s bídou evoluce.
Proč bych k notebooku potřeboval hromadu portů? K PC ano, ale NB mám připojený k WiFi a víc nepotřebuji.
To, že ty u ntb něco nepotřebuješ a stačí ti to, neznamená, že jiní nepotřebují něco jiného. Například střih ve FinalCutu je vcelku standardní využití.