Měl jsi mu vysvětlit, že to platí pro dodávky ze seriové výroby, a že u zakázkové výroby se palec orientuje dle potřeby.milosak píše:Jednou jsem prodal advokátovi drahou značkovou vložku.
To nevymyslíš
Moderátor: Moderátoři
- tomasjedno
No a teď se přiznejte Vy, kdo to máte trnem ven z místnosti. Pochybuju, že se tu najde někdo, kdo to půjde zkontrolovat, protože každej si myslí, že jemu se to stát nemůže. Ale stane se, jen dočkej času.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
- Hubert_79
- Kontaktovat uživatele:
Takže u mě cajk
Celeron píše:....... Pochybuju, že se tu najde někdo, kdo to půjde zkontrolovat, protože každej si myslí, že jemu se to stát nemůže. Ale stane se, jen dočkej času.
Tak jsem asi vyjímka, právě jsem zkontroloval všechny dveře v bytě
šest dveří má kliky se samostatným čtyřhranem na obou stranách zajištěným červíkem. Vchodový dveře mají trn upevněný na vnějším kování (neotáčivá koule)...
a tak jsem hned všechno podotahoval. Sichr je sichr .....
- tomasjedno
Celeron píše:Pochybuju, že se tu najde někdo, kdo to půjde zkontrolovat, protože každej si myslí, že jemu se to stát nemůže.
Nevím jestli je dobré se soustředit jen na jedno dogma.
Jak psáno výše, pokud dbám na to aby byl v místnosti vhodný šroubovák nebo otvíratelné okno, řešení existuje. Tu šprajclou západku ostatně klika na správnou stranu neřeší. Blbý taky bude, když omdlí člověk za dveřma otvíranýma dovnitř a tělem pak blokuje vstup. Nebo ve sklepě možnost zaplavení... atd. Všechny rizikové situace těžko vyřešíš. Aspoň ten telefon.
- tomasjedno
To že tam pani takto zustala jsem jeste nezazil, ale v 90 kách jsem
takto oteviral lidi ze zachodu i krasny ženský z koupelen
Opakem bylo otevírat byty/domy kde se majitelé odebrali do věčných
lovišť už byla jiná káva, někdo to však dělat musel a zadarmo ta rozhodně
nebylo.
- tomasjedno
Úspěšnost přežití naproti tomu některá ostatní etnika denně dokládají svým rozšířením na území, navíc jim to nejspíš i ty dotuješ.Hubert_79 píše: Všude číhá nějaké nebezpečí, už ani nevycházení z domu není jistota...
Máme li se vrátit k jádru debaty jakožto dospělí lidi, vydestiloval bych z toho jako podstatu problému, že starší člověk se může ocitnout v obtížných situacích. Pokud má okolí zájem to řešit, tak buď musí mít možnost komunikace s rodinou pokud možno co nejlíp dosažitelnou, nebo pokud možno minimalizovat krizové situace které se v jeho okolí můžou vyskytnout. Jednou z možností je nebýt v tom srabu sám /příbuzní, pečovatelka, sousedi/. Věřím že Celeron a spol si něco z toho pro svou prasestřenici vyvodí.
Někde kdysi dávno jsem viděl video z bezpečnostní kamery výtahu kde to chudáka zavřelo na tuším výkend nebo tak nějak .... nikdo samozřejmě nebyl u kamer a ani nouzové volání z výtahu nefungovalo. To byl teprve záhul na psychiku
Ty zinkalový střelky to je takovej trojskej kůň komunismu
Mám troje rumunské dveře z roku 1965 a střelky původních zámků byly ocelové, dvě součástky dokonce z mosazi (menší typy bez západky, zamykání střelky). Po letech se dva zablokovaly, vždy po zamknutí klíčem. V jednom případě zůstal otec v koupelně a nezbylo než vysekat dřevěnou zárubeň kolem střelky. Od té doby byly dveře několik let bez zámků a zavíraly se otočením kliky za futro, u zbylých zákaz zamykání. Zámky měly nestandardní rozměry, podobné jsem sehnal teprve nedávno. A pochybuju, že budou nějak podstatně lepší.