Mikrovlnná trouba do kamionu DOMETIC MWO - 24 SC

Poruchy, opravy, rady, návody

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Vlasta-ANT

Mikrovlnná trouba do kamionu DOMETIC MWO - 24 SC

#1 Příspěvek od Vlasta-ANT »

Nemáte někdo zkušenosti s opravou jakékoliv mikrovlnné trouby na DC napětí (v tomto případě 24V až 40A).
K servisu se nehlásí ani oficiální prodejci - odkazují na servis výrobce v zahraničí.
Díky
rnbw

#2 Příspěvek od rnbw »

Namiesto VN trafa tam je elektronicky menic.
Přílohy
ersatzteile_Netzteil-Leistungselektronik-Platine-Board-4KV-V2-Dometic-MWO-24-1-102172.jpg
ersatzteile_Netzteil-Leistungselektronik-Platine-Board-4KV-V2-Dometic-MWO-24-1-102172.jpg
Zaky

#3 Příspěvek od Zaky »

Přesně tak. V lepším případě není zalitý a tudíž je možné jej zkusit opravit. Dokumentace je na tuty nedostupná, což ale nemusí vadit. Napiš, jak došlo k závadě, co to nedělá (jakoby normálně jede,ale nehřeje?) a odkud jsi. Koukám stojí to pěkný balík...
Krátce před tím, než se to rozbilo, tak to ještě fungovalo...
mi-ro

#4 Příspěvek od mi-ro »

Kdysi jsem to dělal. Je to brutální silovina s MOSFET baterií trandů konstrukcí připomínající spíš invertorovou svářečku.
..to bude jen ňákej odpůrek
Vlasta-ANT

#5 Příspěvek od Vlasta-ANT »

Díky za reakci,
foto dílů přesně odpovídá - základní silová deska s trafem na ni kolmá asi buzeni a na panelu řídící elektronika s procesorem. Spousta čidel v sérii a kontaktů na dveřích. Nedělá vůbec nic, nesvítí displej, nereaguje. Nějaká silová pojistka vidět také není, asi je vně na napájecích přívodech. K deskám je relativně špatný přístup, aby se dalo něco vysledovat, jedině to rozebrat komplet.
Odpovědět

Zpět na „Bílá technika“