Spoluhráč
Moderátor: Moderátoři
Spoluhráč
Z "i" aplikácie viem uviesť, ak stačí:
Sudoku
Zadarmo klasické sudoku
verzia 4.19.1
Beetles Game Studio (pri rozkliku Podmienok)
Voľba "bitka" "Majster".
- pocitujlasku
Keďže môj mobil je akurát tak na telefonovanie a sms, okrem ciferníka hodín, aj aplikáciu si našla a nainštalovala moja v svojom telefóne: a keď má chuť si zahrať, ja sa len keď tak pridám: preto sa mi v tom neznámom prostredí aj zle dohľadávajú bližšie info o tom.
Sudoku sa vyplňuje ako krížovka: do políčok: číslami. Pre tých, ktorí nevedia. Aj keď tí mi na moju otázku asi neodpovedia.
V uvedenej aplikácii vie Sudoku doplňovať užívateľ "sám so sebou", myslím že s neobmedzeným časom, šetrí papier a pero, alebo vie zvoliť režim "oprotihráča": kedy okamihom štartu začnú vyplňovať obe strany: a kto má hotovo skôr, vyhral: takže tam sú to už fofry. Pole "oprotihráča" však nevidno: čiže nevieme čo vyplňuje: vidno len pribúdanie "bodov", čiže vyplnených švorčekov.
Ale aj toto je zasa asi skôr pre informáciu pre nevedomých, ktorí mi asi tiež neodpovedia. Ak sa odpovedať na toto, seriózne, vôbec dá...
- pocitujlasku
Algoritmus na vyplnanie nie je zlozity + podla obtiaznosti nejake to oneskorenie, takze dost pravdepodobne, ze je to pocitac, resp. tvoj mobil