S: Havirov/Ostrava -> Praha
Moderátor: Moderátoři
S: Havirov/Ostrava -> Praha
K podrobnějšímu zkoumání se snad dostanu někdy později.
Přiznávám, že jsem poněkud podcenil, jak je Máj objemný."
Vznes dotaz jak mu došel Máj přes PPL.
Aktualni prihoda se tykala vanocniho balicku pres DPD, ktere se nejak odmlcelo a kdyz ani 14 dni po vanocich nic neprislo, tak sem je kontaktoval, kde ze se to jako flaka a dostal tuto kouzelnou odpoved:
Dobrý den, pane ---,
dle sledování v systému byla zjištěno, že u zásilky došlo během přepravy k poškození a zásilka musela být na depu ekologicky zlikvidována.
Děkujeme za pochopení a omlouváme se za komplikace.
S přáním pěkného dne,
---
Odesilatel to komentoval slovy:
Dobrý den, pane ---,
Bohužel naše dopravní společnosti nejsou vždy vstřícné, když na krabici je napsáno: pozor křehké…
...
Na druhou stranu chapu, kdyz zminoval kolega, ze kdysi v nake takove zasilkovce dal na depu 12-tku brigadu a mel ke konci dne uz zada tak v prdeli, ze se taky s tema krabicema neshybal dolu a proste to kontrolovane posilal volnym padem
Jinak to radio mozna bude mozne v dubnu priblizit do Brna, to uz neni zas tak divokej vychod, tam uz se tak nebojim
S krabicí vyplněnou polystyrenem vzrost objem na nějaký 200 nebo 300 litrů, to znamená hustotu menší než 0,1.
S něčím takovým už je poněkud obtížné házet.
Taky už mi rozličné přepravní společnosti lecos rozbily, ale stejně si myslím, že to byla chyba odesilatele, který podcenil, jak velká jsou to hovada.
A zásadně si nechávám doručovat na výdejní místo.
Ještě jsem mohl přibalit hromadu náhradních s nálepkama o měření, ale říkal jsem si, že nejsou zase tak vzácné.
Byly vyhozene u toho Máje a ještě je mám.
Takže došel v pořádku přes PPL? Pokud ano tak to zase nejsou takové hovada.