Platforma na generování SMS z internetu
Moderátor: Moderátoři
JirkaZ píše:Jako obvykle nepíšeš, zda se jedná o hračku, nebo o "mission critical" zařízení, či něco mezi tím.
No přivolávač na krk či do kapsy až se zase příbuzná zasekne ve sklepě či vytvoří jinou příhodu. Takže něco mrňavýho na baterku co stále čeká v deep sleep na tlačítko pak vyšle zprávu (v podstatě kamkoliv) tam to přežvejká do SMS a pošle. Něco takovýho jako ten odkaz na Trubce, co jsem dával.
Ty Thalesácký Cinteriony nejsou až tak drahý, otázka je, jestli s tím dokážu hnout. A LGA provedení taky není na bastlení ideál.
Obávám se, že jsem zase něco slíbil a asi to jen tak levou zadní nezvládnu.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Kromě toho si myslím, že nějaký co nejmenší a nejobyčejnější mobil by taky šel použít.
kdo ne - hledá důvod.
Ze dvou možností často volím tu třetí.
JirkaZ píše:Celeron: ale na tohle přece existují hotová zařízení, podívej se třeba sem.
Jsme na bastlírně. Nebyls to nedávno zrovna Ty, co jsi tu při nabídce komerce tímhle argumentoval?
Navíc chtěl jsem prvoplánově udělat vícekanál pro jiný účel a ten Panic Button jsem chtěl použít jako inspirační základ a při tom ho později udělat jako vedlejší produkt jednokanál pro tu mojí přibuznou.
No a taky jsem myslel, že se něco novýho naučím. Jako třeba co jsem dělal nyní, server a klient pro vzdálený sledování teplot, pochybuju, že něco podobnýho s požadavky, co jsem měl, někdo vyrábí. Jo možná tak HW ale SW bych si stejně musel napsat sám.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!