PRCák a dodací lhůty

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
jardafiala

PRCák a dodací lhůty

#1 Příspěvek od jardafiala »

Zdravím, navzdory varováním občas něco u číňana koupím, například sondu k osciloskopu s přepínačem 1:10 + sondu s BNC a háčky na konci, oboe za 7 dolarů, no kdo by odolal. K dodací lhůtě - není to jediná zásilka, chodí to tak za tři týdny. avizovaných je pět. To je docela přijatelné, je tu někdo stejně postižený a má podobnou zkušenost? Zamýšlel jsem manželce koupit dárek ale nechtěla ho, že to nosit nebude....
Přílohy
náhubek.jpg
náhubek.jpg
Naposledy upravil(a) jardafiala dne 25 led 2024, 18:03, celkem upraveno 1 x.
bu2520

#2 Příspěvek od bu2520 »

No já si na číňany nemůžu úplně stěžovat, když použiju selský rozum, tak si musím uvědomit, že vše má své limity včetně ceny a pokud je cena výrazně nižší tak tomu odpovídá i kvalita. A od té doby co Čína začala kontrolovat dodání i u České pošty tak se rychlost i spolehlivost doručování výrazně zlepšila. Tak že co se doručování týká problém byl spíš na straně naší slavné pošty.
Zaky

#3 Příspěvek od Zaky »

Tak, taky ledacos v Číně pořizuji. Je třeba počítat s nejistou kvalitou, za ty peníze to není nic nečekaného.
Krátce před tím, než se to rozbilo, tak to ještě fungovalo...
DedVseved

#4 Příspěvek od DedVseved »

Proč tohle není v tématu o České poště?

Už to tady padlo, je to díky České poště a vybudovanému centru v Mošnově https://www.lupa.cz/aktuality/ceska-pos ... ny-a-asie/
rnbw

#5 Příspěvek od rnbw »

Nieco trva 2 tyzdne, nieco mesiac. Rekord bol 5 mesiacov, hnilo to niekde v Belgicku na poste.
vasilceral

#6 Příspěvek od vasilceral »

Možná že pošta se změnila, ale má objednávka z ali před covidem ještě nedorazila.
jardafiala

#7 Příspěvek od jardafiala »

[quote="DedVseved"]Proč tohle není v tématu o České poště?

Omlouvám se, nějak jsem asi nedával pozor a nenapadlo mě to pohledat.
BOBOBO

#8 Příspěvek od BOBOBO »

Doprava je věc jiná , ale zadal jsem pro nás večer , pro ně noc a druhý den odpoledne dioptrická brýle odeslány , přišly dříve jak za tři týdny . Tedy nyní po novém roce . Nekup to za necelé 4kila s klasickým šroubovacím rámem ... Většinou 3-4 týdny . Hodně se to zlepšilo i tím grupovým balením . Spokojenost .
decmen

#9 Příspěvek od decmen »

Přesně tak. Objednával jsem letos už 2x, vždy třeba 4 různý šopy. Sloučili do jednoho balíku a ten byl za dva týdny doma. Myslím, že podmínka byla jen objednávka nad asi 225 Kč.
BOBOBO

#10 Příspěvek od BOBOBO »

Tyhle podmínky často platí pro to jedno zboží a jeho počet , po kterém máš dopravu zdarma . Takže něčeho vezmu tři-čtyři kusy , jelikož potom je průměrná cena super .
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“