GPS lokátor - lze tohle na něco využít
Moderátor: Moderátoři
GPS lokátor - lze tohle na něco využít
- pocitujlasku
Podle popisu je to monitor, který v reálném čase přenáší data o čase, teplotě a poloze.
Přístup k datům bude přes https://tracks.sensitechccv.com/ ale tam je potřeba se přihlásit přes platný účet, který má zřejmě jen ten kdo má zaplacenou příslušnou službu k tomu a pokud nemáte účet tak se můžete zkusit dotázat akorát na veřejné sledování přes sériové číslo zásilky viz přiložený obrázek, ale tím, že je to konkrétní zařízení zřejmě už deaktivované, tak bez té zaplacené služby nebude k ničemu.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
- pocitujlasku
- pocitujlasku
S nějakým hackováním bych byl pesimista. Chtěl jsem před časem hacknout krásnej japonskej A3 plotter Graphtec na Z80 s programem v epromkách a k tomu reverzovaný schema. Byly k dispozici všecky nástroje jako disasembeler, logickej analyzátor Schlumberger, co sypal přímo instrukce za reálnýho chodu. Lámal jsem to skoro měsíc a nakonec jsem to vzdal, japonec používal naprosto příšerný návraty z podprogramů, kde se RETovalo podle výsledků v podprogramu podle adresních tabulek za instrukcí call xxxx. Tolik jsem zase ten plotter nepotřeboval.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
- pocitujlasku
Celeron píše:S nějakým hackováním bych byl pesimista. Chtěl jsem před časem hacknout krásnej japonskej A3 plotter Graphtec na Z80 s programem v epromkách a k tomu reverzovaný schema.
Pozor, nie hackovat existujuci kod, ale naliat tam novy. Ten modem ide cez klasicke at prikazy, senzor svetla je tiez nejaka bezna vec, takze si komplet urobis novy program podla toho, ako je to zapojene na piny.
Ja som si tak "hackol" predny panel na starom magio boxe. Riadiaci bol atmega88, k tomu pripojeny klasicky ir senzor, tlacidla, ledky a displej riadil nejaky standardny obvod, takze stacilo si zmapovat piny a urobit program podla seba.