ESP32 Development Board
Moderátor: Moderátoři
ESP32 Development Board
Nema někdo? Dotaz spiše po elektro.
https://www.aliexpress.com/item/1005005231889164.html
Na co je tam ten jumper 3,3V a 5V?
Pro znameho nějaký Development Board pro esp8266 nebo ESP32.
Aby to prý moc nežralo a utahlo 4 -6 činských rele modulu.
Napajet by se to mělo 12V.
Já jedu od začátku na Live MiniKitu, je sice dražší ale menší a pinově kompatibilní s Wemos D1.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
- pocitujlasku
Le_Ze píše:Na co je tam ten jumper 3,3V a 5V?
Viz přiložený obrázek. Jen přepíná obě červené řady propojovacích pinů označené jako V na desce mezi pinem 3.3V a 5V na žlutém konektoru pro připojení ESP32. Obě červené řady propojovacích pinů jsou určeny jako plus pól napájení periferií.
+5V výstup stabilizátoru umístěný na té desce je trvale propojen na pin 5V na žlutém konektoru pro připojení ESP32 bez ohledu na stav propojení toho jumperu.
Pokud je na tom přepínacím jumperu propojen střední pin V s horním pinem 3.3V pak jsou obě červené řady pinů propojeny na pin 3.3V na žlutém konektoru pro připojení ESP32. V tomto stavu přepnutí jumperu jsou všechny periferie napájené z obou řad červených pinů na desce napájeny jen 3.3V, které vytváří přímo ESP32.
Pokud je na tom přepínacím jumperu propojen střední pin V s dolním pinem 5V pak jsou obě červené řady pinů propojeny na pin 5V na žlutém konektoru pro připojení ESP32 a současně na 5V výstup stabilizátoru umístěného na té desce. V tomto stavu přepnutí jumperu jsou všechny periferie napájené z obou řad červených pinů na desce napájeny jen 5V, které vytváří stabilizátor na desce.
Mi šlo jen o to, jestli ten stabilizátoru na desce utahne tu ESP a ty 4 činske relatka.
Asi ne
https://www.aliexpress.com/item/1005003749375521.html
- pocitujlasku
na tych rele doskach je jumper, ktory ked odpojis, tak napajas oddelene len ten optoclen, cize tam das tych 3.3V a spinas ich log. 0