montážní list technika
Moderátor: Moderátoři
montážní list technika
potřebuji reklamovat díl k sušičce, prodejce se cuká a chce montážní list technika.
Nemáte někdo nějakou předlohu ať mu udělám radost.
Dík
A kutilmile - nelituju tě
doga píše:ať mu udělám radost.
Až mu ten vyplněný montážní list dodáš, tak se prodejce podívá do databáze montážních firem autorizovaných prodejcem. Buď tam fiktivního montážníka nenajde, nebo skutečnému vytkne nějaký formální nedostatek pro který záruka padá. Prodejce bude mít třeba radost, ty sotva.
Hypotetická situace , odvážný amatér objeví závadu, koupí díl narve ho do přístroje pod tlakem a diví se proč to nejde. Několikrát mi přišel i odborník který měnil řídící jednotku a novou jednotku odprásknul . Ať už síla zvítězila nad inteligencí a konektor narval přes klíče na jinou pozici, tak tím že shořelá jednotky byla důsledek a ne příčina poruchy a ten vadný díl odpráskl řízení znovu. A třeba při reklamaci řídící jednotky za čtyři litry se prodejci nedivím.
Ale jak říkám je to málo informací.
tady se to vždycky zvrhne
Sušička Beko, postupně v ní odcházela elektronika. Už v ní není nic původní. Poslední vyměněná deska elektroniky klekla už po třech měsících a jsou pěkně mastné
Už před dvěma roky jsem to chtěl předělat na arduino ale nebyl čas dodělat ovládání motor. modulu, tak jsem zase zaplatil
S SŠ a VŠ vzděláním v oboru, 20 letou praxí a platnou způsobilostí, si dovoluji opravovat elektrospotřebiče sám.
Otázka je, zda se chce zbavit internetového vševěda nebo do toho hodit vidle autorizovaným servisem.