Jak funguje mikrovlnný vysílač filmů ?

Dotazy na technické problémy, vlastní řešení technických problémů

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
samponek

Jak funguje mikrovlnný vysílač filmů ?

#1 Příspěvek od samponek »

Ke kterému není potřeba žádný přijímač ani obrazovka, podobně jako u LRAD amplitudově modulovaného ultrazvuku s potlačenou nosnou, kde přijímač je vnitřek lebky bez další elektroniky a k demodulaci nízkofrekvenční modulační složky dochází na nelinearitě prostředí uvnitř lebky.
Ivan_01

#2 Příspěvek od Ivan_01 »

niekde so čítal o tom, že zubná amalgámová plomba fungovala ako detektor a dotyčná počula rádio v hube. Ale aby si videl obrázky, na to treba silnejší materiál. U nás bol jeden, čo pálil domácu samohonku, a ten sa prepracoval do takého stavu, že naháňal pokémonov v dobe, keď o nich ešte nikto ani nechýroval.
kevin_mitnick

#3 Příspěvek od kevin_mitnick »

To je ta nova technologie.

Po CRT, LCD a LED prichazi na trh technologie LSD. Das si jednu tabletu a dalsi 3-4 hodiny vidis cokoli chces... :wink:
rnbw

#4 Příspěvek od rnbw »

LSD je starsia technologia ako LCD :D
Valdano

#5 Příspěvek od Valdano »

Už za 2. světové války bylo v německé armádě běžnou praxí, že vojáci fasovali tubu s tabletkami pervitinu nebo dalšími povzbuzujícími látkami. Americká armáda testovala účinky LSD na vojácích někdy v 50-tých letech. Podobné experimenty v Československé armádě se děly někdy na začátku 70-tých let.
samponek

#6 Příspěvek od samponek »

Mám na mysli mikrovlnný přístroj, který vysílá film do mozku ( bez zvukového doprovodu) podobně jako LRAD, který vysílá zvuk. u LRAD je princip jasný, ale jde mě o princip toho mikrovnného generátoru, který přenáší obraz.
tomasjedno

#7 Příspěvek od tomasjedno »

Při použití technologie LSD můžeš ten mikrovlnný přístroj spatřit také.
jezevec
Hlavní moderátor
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od jezevec »

Bože, šamponku, když píšeš do fóra, tah nehul...
ransom

#9 Příspěvek od ransom »

To používají mimozemšťani aby nám řídili mozek. Dá se to odstínit alobalem.
PavelFF

#10 Příspěvek od PavelFF »

samponek píše:...není potřeba žádný přijímač ani obrazovka....

Velmi zajímavé. Kde o tom píšou?
Je to barevný film? Jaký je poměr stran obrazu? Jaké rozlišení? Má obraz hranaté nebo oblé rohy? Dá se měnit jas a kontrast?
Hape
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Hape »

Ještě si zapomněl na otázku jestli je to ve 3D.
miromatus

#12 Příspěvek od miromatus »

Juhoamerickí indiáni to kino v hlave objavili dávno predtým, než Kolumbus objavil Ameriku https://cestujemepoperu.cz/ayahuasca/
samponek

#13 Příspěvek od samponek »

ransom :
Ne, používají to operativci u speciálních jednotek. Součástí je UWB širokopásmový radar, který slouží na rychlou lokalizaci objektu jestli se pohybuje, nebo spí, nebo se tam vůbec nenachází bez nutnosti vrtat otvor do zdi pro kameru.
Lukas-Peca
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od Lukas-Peca »

Zkus se obrátit tady na pána:
Neustále již tři roky tady do mne kopou neznámí telepati proudem a snaží se mě paralyzovat či dohnat k infarktu (momentálně míří do srdeční krajiny, páteře, ledvin, hlavy, končetin, genitálií). Olomouc v okruzích ulic Karafiátová 1, Komenského 9, Kosmonautů 29 a v obci Žerůvky u Olomouce. Dne 7. 1. 2008 mě v Olomouci u obchodního centra "Senimo" okradli! V pátek 10. 1. 2003 jsem na Karafiátově 1 v Olomouci omdlel! Vykradli mi 3x chatu, a postupně mi ji ničí v obci Huzová u Štemberka na Moravě. Mouši se na mě domluvily! Pokazily mi opět oba domovní zvonky. Dnes mi prokoply schránku. Ještě ten den zástřel na nohy + ukájení hlasů. Říkají mi že jsem omyl, 🤐, kurvoušek, kurvíla, nekňuba, hajzl, 🤐, zmetek! Při sepisování zástřel na týl, do ledvin a do hlavy. Neustále mi cuká pravé oko v pravém koutku. Kopou mi také střídavě do obou uší. Škodná mi kazí přístup na síť! Posmívají se mi, že jsem teplouš, homosexuál a nechtějí mi dát dívky o které stojím, ačkoli jsem heterosexuál! Některé servery mou zprávu mažou. 14. 3. 2008 mi pokazily emailovou poštu. Dne 15. 2. 2008 mi neznámí telepaté zlikvidovali vysavač! Kopou také do mého psa a do kočky, kterým se tvoří podkožní nádorky a bradavice! Dne 27. 4. 2008 mi otrávili pejska, který na hodinu zcela ochrnul! Pes se mi nakonec ztratil úplně! Dnes již vím, že mou setru srazily autem a mne srazily z kola hned 2x, o čemž jsem si myslel, že jde o náhodu. Prolévám se minerální vodou Magnesií, odvarem z meduňky, čajem Zelený drak, spím v alobalové krychli, pojídám hořčíkové tablety, ale to vše mou situaci pouze zmírňuje... tel.: 732788680, který je však odposloucháván, nebo e-mail: d.dvoracek@tiscali.cz, kde mi zadržují poštu! Kazí mi také práci, nevyplácejí výplaty a nechtějí dát sociální podporu do výše minimálního příjmu!

Dále také viz toto vlákno: http://www.ebastlirna.cz/modules.php?na ... ic&t=99293
samponek

#15 Příspěvek od samponek »

Lukas-Peca :

V odkazu, který jsi poslal se jedná o popis projevů dálkového spektrálního laserového detektoru plynů a těkavých látek, používají to například hasiči při požáru, jestli se v kouři nenacházejí nějaké nebezpečné látky, aby mohli přizpůsobit zásah a neotrávili se.
To je ten otáčející se kruh ( laser)

Přes harmonii ultrazvukem pomocí LRAD lze kromě nízkofrekvenční modulace přenášet i data.

A u třetího popisu se jedná o projevy IR přísvitu kamery fokusované ultrazvukem.
Pokusy odstínit ultazvuk vycházející z parametrického reproduktoru (vakuového fóliového měniče) LRAD jsou však marné, nejde to, nosná má kolem 30kHz, výkon 100W a výš a prochází všude.
Odpovědět

Zpět na „Poradna“