Vše o nekvalitním materiálu, výrobcích, zboží. Vyslovení vlastního názoru na cokoliv a v mezích slušnosti není nijak v rozporu se zákony této země ani Pravidly EB. Vše ostatní jde automaticky směr koš.
Dobrý, po nějaké době zas něco kvalitního(někdy Číňan umí, když chce)KSD-368-C, jen horní část je bílá. Drží teď třetí měsíc, mám na dojetí spirály nerez konvice.
Tak to je tak primitivní součástka, že vydrží navěky. Co jsem měl konvice na opravu (kdy se to ještě vyplatilo a nosili mi to), tak vždy vyhoraly ty mosazné kontakty v základně. Jedno jestli v tom soklu nebo vespod konvice. Ale ty bimetaly nikdy.
Ovšem vidím, že to má kontakty a to je kurvítko. Tak už to zmodernizovali.
Posílal jsem elektřinu horníkům. Už dofárali. Důl Staříč - Paskov. Demolice běží naplno.
Pro doplnění, stejný vypínač v konvici jel 2roky(výroba First ne Čína), ale neprozřetelně jsem ji vyvařoval kyselinou citrónovou a kontakty zezelenaly, takže jsem dal tento. Objednán na Alikovi. Měl jsem samozřejmě i laciné, ale to bylo tak, jak píše, že se utavil "čudlík" a kontakt se tedy nerozepnul a konvice jela dál.
rnbw.špatný poznáš po 1.použití.