Vyhráli jste vrtačku Makita!!!
Moderátor: Moderátoři
Vyhráli jste vrtačku Makita!!!
Odepsal jsem jim, že to můžou klidně dát na web a platit mi za každý shlídnutí, protože takovej matroš sotva kde naleznou.
Ale zatím nic. Už to je nějakých pět let.
Jinak ale o spam nezavadím. Adres používám šest.
Větší sranda je s telefonistama. Když mám čas, rád si s nimi popovídám.
Včera jsem v jednou elektroqelbu koupil asi za 450Kč nabíječku na chytré hodinky. U kasy jsem ji převzal, zaplatil, účtenku schoval, co kdyby náhodou bylo potřeba reklamovat, vyžádali si na mně mobilní číslo, zjistili, že mne v databázi už mají (před časem jsem si tam už něco kupoval). Dnes jsem od nich dostal dva emajly. V jednom byla faktura (nepotřebuji ji a nežádal jsem o ni) ve druhém byla žádost abych kliknul, jak jsem byl s nákupem spokojený. Tyhle šmírovací emajly mne fakt otravují a ze zásady na ně nereaguji.
Jestli si takhle soudruzi piráti představují digitalizaci, tak potěš koště.
Nedávno mi přišel z rozvodných závodů emajl, abych jim poslal stav elektroměru - dosud chodil kontrolenko s přístrojem co ho namířil na elektroměr a nic si nepotřeboval psát. A pak jsem dostal další emajl, abych se kdesi registroval, že mi pošlou vyúčtování, dřív chodilo poštou. Nějak se mi nepodařilo se zaregistrovat, asi se vypravím na jejich ouřad, že to zase chci písemně poštou.