Smrskosleva - tatarka v akci.

Vše o nekvalitním materiálu, výrobcích, zboží. Vyslovení vlastního názoru na cokoliv a v mezích slušnosti není nijak v rozporu se zákony této země ani Pravidly EB. Vše ostatní jde automaticky směr koš.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
DedVseved

#181 Příspěvek od DedVseved »

Možná si člověk řekne, musím mít aplikaci a zbytečně u pokladny vytáhnout telefon, ale já mám čárové + QR kódy vytištěné a nalepené na obalu platební karty, takže načtu kartu a zaplatím i bez telefonu, který by mi zavazel. Akorát nikdy nemyslím na to, abych před nákupem jakékoliv kupóny aktivoval, takže mi vyhovuje, když mi dají něco zpětně. Samozřejmě si mě takhle udržují u koryta, když tam utratím násobně více, ale jinde mi dají zpětně kulové.
Kvicala_r

#182 Příspěvek od Kvicala_r »

No jo, taky sem byl v lidlu v týdnu překvapený- Oblíbený svijanský máz. Paleta u vstupu prázdná, ale u piv bylo ještě pár kastlů. I když pořád Máz 11, ještě se "zimní" etiketou, jiným kodem a taky místo 10,90 za 17,90. Někdy se dívám jen podle čísel bar kodu, co jsou u některých zboží uvedeny. U nás v lidlu navíc demnetní lidi - je u nádraží a navíc cenovky nad zbožím. No vydali se svojí cestou. Za mě nejlíp kauf a pak albert. V hrušce zatím nejlepší Tlačenka - váhalova, většinou mi ji sní děti :)
PotPalo

#183 Příspěvek od PotPalo »

Cenovky pod, cenovky nad. Keby nebola doba idiotských ignorantov, tak by každý obchod na cenovke mal aj šípku smerujúcu hore alebo dolu, a hneď by bolo jasné ku ktorému tovaru patria. Extra trieda sú cenovky 10 cm nad zemou a ešte v zvláštnom uhle, takže ich vrch rozmazáva priesvitná lišta. Tam aj keď si kľaknem tak maličké písmenká neprečítam. To čakajú že si ich každý bude fotiť na mobil a pozerať na displeji?

Mimochodom, neviete kedy sa vráti 6% DPH na potraviny, ktorá bola dočasne zdvihnutá na 10%, a následne na 20%?
Je na čase vymeniť primátora Bratislavy, a celú tú neschopnú pakáž okolo.
mi-ro

#184 Příspěvek od mi-ro »

U nás klesla daň na žrádlo k 1.1. Ale v tu dobu zrovna asi řetězcům zvedli cenu stočného na elektřinu a tak se snížení cen pro zákoše zase nějak nekonalo. A pokud už něco, tak chléb s ohromnou slavobránou zlevnili z 39,90 na 39,60.
..to bude jen ňákej odpůrek
MiraSt

#185 Příspěvek od MiraSt »

Já preferuju Kauf. Mám zákaznickou kartu a už trvale používam ruční skener. Na mejl mi chodí různé slevové akce s kupónama které musím aktivovat před nákupem. Na skeneru okamžitě vidím cenu zboží a taky celkovou cenu na pokladně. Nejprve jsem tomu nedůvěřoval, ale teď se už bez toho na nákup nevydávám. A stal se mi opačný případ kdy na skeneru byla nižší cena než na regálu. I po znovunačtení. Jednou mě otravovalo, že na pokladně může dojít ke kontrolnímu oskenování obsluhou jestli to sedí. Pokaždé sedělo. Ale kdybych to měl v tašce jak to nabízejí tak bych to musel vyházet. Napsal jsem jim na informační mejl a omluvili se s tím, že občas musí udělat kontrolní sken. Při alkoholu a kuřivu to dělají vždy. Takže jsem s tím spokojený.
S tou kartičkou to je jako s dotacemi od státu na cokoliv. Kdo nebere dotace nebo nemá kartu tak platí útratu těm co ty výhody čerpají.
Posílal jsem elektřinu horníkům. Už dofárali. Důl Staříč - Paskov. Demolice běží naplno.
samec

#186 Příspěvek od samec »

Obrázek
DedVseved

#187 Příspěvek od DedVseved »

Skener jsem používal v Globusu, ale ten mám trochu z ruky. Taky mi někdy provedli kontrolu, většinou na první pohled nejdražších věcí, jestli jsou na účtu. Podobný Globusu je v Polsku Auchan, kde jsme taky už nějakou dobu nebyli, protože kvalita je tam někde jinde, než u nás.
xsc

#188 Příspěvek od xsc »

mi-ro píše:U nás klesla daň na žrádlo k 1.1. Ale v tu dobu zrovna asi řetězcům zvedli cenu stočného na elektřinu a tak se snížení cen pro zákoše zase nějak nekonalo. A pokud už něco, tak chléb s ohromnou slavobránou zlevnili z 39,90 na 39,60.
No, počítej. Když DPH klesne z 15% na 12% tak to u nákupu za 100Kč znamená rozdíl 3Kč...
pocitujlasku

#189 Příspěvek od pocitujlasku »

DedVseved: ja mam jedinu apku a to stocard, kde mam vsetky tie plastove karty. Tie apky pre konkretny obchod ignorujem, nebudem mat milion roznych apiek.
Kedze platim mobilom, tak len vytiahnem mobil, pipne ciarovy kod a prilozim na platobny terminal.
Kludne nech maju obchody vyhody pre tych, ktori sa zaregistruju, ale nech nenutia apky, ja si kludne aktivujem zlavy, ale cez stranku, a v obchode pipnem ciarovy kod. Ale odmietam mat milion bordelu v mobile.
No vidis, a tak si sa bal
ransom

#190 Příspěvek od ransom »

Pokud nezvládáte nakupování, můžete se obrátit na místní úřad, který vám přidělí asistenta sociální péče.
ransom

#191 Příspěvek od ransom »

DedVseved píše:Možná si člověk řekne, musím mít aplikaci a zbytečně u pokladny vytáhnout telefon...

Stejně telefonem platím. A nemusím díky tomu zadávat PIN.
Všecky slevový, klubový a jánevím jaký karty mám v něm pod jednou ikonkou (Stocard). Pod touže ikonkou aplikace obchodů.
rnbw

#192 Příspěvek od rnbw »

Platim v hotovosti a neriesim ziadne karty, aplikacie a podobne kokotiny.
workhard
Kontaktovat uživatele:

#193 Příspěvek od workhard »

Tady třeba v Tescu je karta nezbytná, jinak je všechno pěkně drahý. Zase to má výhodu, že tam nechodí moc důchodci, jen u regálu s procházejícími potravinami se jich pár houfuje.
Věci,které fungují,se ZÁSADNĚ neopravují...
Cust

#194 Příspěvek od Cust »

@rnbw, problém je, že normální ceny jsou ty akční, ty jsi ten co zboží přeplácí a krmí nenažrané řetězce 8-)
rnbw

#195 Příspěvek od rnbw »

V Bille su akcie casto aj bez karty. Napr. dva tyzdne je to bez karty, potom dalsie dva tyzdne s kartou (rovnaka cena). A potom obcas plna cena. Vtedy nekupujem.
Odpovědět

Zpět na „"Čínský" a jiný šmejd“