Poptávám vytvoření programu na Blue Pill s VGA výstupem
Moderátor: Moderátoři
Poptávám vytvoření programu na Blue Pill s VGA výstupem
1) Výstup na VGA monitor, 4 zobrazení čísla (teplota) + kreslení jednoduchého grafu 2x teplota vs čas a 2x stopky
2) Vstupy 1x modbus RTU vyčtení teploty z registru, 1x DS 1-wire teploměr nebo něco podobného s malou spotřebou
3) Pořešit zálohu z baterie, při výpadku napájení záloha běhu stopky + měření teploty z druhého teploměru (Modul s lionkou s detekcí sítě, při výpadku sestřelí VGA výstup a teplotu bude vzorkovat 1x za minutu)
4) 2x vstup pro tlačítko na nulování stopek
5) Dostatečně zakomentářovat
Zdroják Cube MX nebo Arduino IDE
- elnovy
- Doporučuje se dohled statného moderátora
a napíšeš do zadání kolik za tu práci hodláš dát na materiál a práci = zaplatit.
Napiš aspoň na jak dlouho práci odhaduješ jako odborník ???
//Když máš čas jen jakožto zadavatel práce pro jiné .
Povolání: Vývoj elektroniky+DPS
Zájmy: Programování C++ ,assembler
Já neumím udělat ty rychlé věci pro VGA = musím se to učit = cca týden práce po večerech. S tím, že to v dohledné době nevyužiju.
Profi řešení vychází:
1) Panel Weintek + DC UPS + zdroj + 2 hodiny práce cca 19500,- (mínus je potřeba velké baterie, protože se zálohuje chod celého panelu i když po dobu výpadku není potřeba zálohovat obraz)
2) Raspberry s krabičkou + jetý monitor + zdroj + DC UPS + 8hodin práce cca 13500,-
Ale třeba se pletu a najde se nezaměstnaný a zároveň velmi chytrý asijec se vším potřebným vybavením, který to odladěné a dokonale funkční předá v krabičce s mašlí za těch 6 kKč...
kdo ne - hledá důvod.
Ze dvou možností často volím tu třetí.
Rozchození podobné věci s LCD a modbusem mi trvalo dva večery. Na VGA výstup je k dispozici několik příkladů včetně zdrojového kódu. Kdo tomu trochu rozumí (což já nejsem) tak by to měl umět ohnout poměrně snadno.
- elnovy
- Doporučuje se dohled statného moderátora
Povolání: Vývoj elektroniky+DPS
Zájmy: Programování C++ ,assembler