Auto na blikačkách
Moderátor: Moderátoři
A kutilmile - nelituju tě
P.S. u nás je voľné miesto udávača pre PAAS, keby sa chcel niekto hlásiť. S rizikom úrazu ale musí pri takej práci počítať.
- Hubert_79
- Kontaktovat uživatele:
EKKAR píše:...postaví se na něm tribuna pro "umělce", pozve se Honza Čenskej co by moderátor a hlavně se postavěj stánky s laciným pivem a dalším chlastem, jako o Babišově volební kampani s koblihama. Kolem toho se každej den v tom tejdnu jakoby závodí (občas tam je start, jindy cíl nějakýho soutěžení) a hlavně každej večer je tam randál jak na židovský svatbě, protože rathaus sezve pokaždý nějaký revajvly a další žudlaly,...
To máte kliku, že se tam něco děje. Co u nás na náměstí co se dřív jmenovalo "Obránců míru" byly zrušené zastávky MHD, tam většinou chcípnul pes, akce kde by se náměstí zaplnilo jsou tam jen tu a tam.
https://www.mukolin.cz/vismo/webkamera.asp
EDIT:
Na tom náměstí - vlevo dole, na kameře už to není vidět - byla samoobsluha co hrála samoobsluhu ve filmu "Černý Petr" a vedoucího té samoobsluhy tam hrál vedoucí samoobsluhy pan Kosina.
Tohle uznávám, to je fakt. Jenže - většina sídlišť vznikla za komárů, kdy se prostě nepočítalo s tím, že by každá rodina měla auto, natož dvě, jak je dnes zvykem. Ale zkus se na to podívat z druhé strany - např. v noci by mělo projet v případě požáru hasičské auto. Stejně tak třeba záchranářská ulička - když už to někoho napadne, tak se najde dost audi a bmw, kteří středem dojedou až k nehodě. A pak jdou hasiči třeba kilometr pěšky, protože už se dál nedostanou. A dálnice se pak musí uzavřít i z druhé strany, protože záchranáři musí přijet odjinud.PotPalo píše:... Potom nieje kde zaparkovať, ani zastaviť, na návštevy sa nemyslelo, zásobovanie obchodíkov akoby neexistovalo...
A mimochodem - to auto stojící na blikačkách na šrafech bylo audi. To asi nebude poslíček, PPL, či doručovatel pizzy.
A jen tak z vlastní zkušenosti - poté, co jsem se v noci vracel a po půlhodinovém kroužení nenašel volný flek, nechal jsem auto na parkovišti u supermarketu. Byl už zavřený a věděl jsem, že ráno v šest zmizím - tedy před otvíračkou. Stejně mi došla pozvánka k podání vysvětlení. Vysvětlil jsem a bylo mi řečeno, že na značce je dodatková tabulka - vyhrazeno pro zákazníky supermarketu. A vzhledem k tomu, že bylo zavřeno, tak jsem nemohl být zákazník. Ale byli slušní, stálo mě to jen tři stovky.
To už udělali v minulosti. Za komárů bylo celý náměstí jako parkoviště, jen napříč rozdělený v dlažbě vyznačeným pásem, kterej spojoval ulice Nádražní a Lidická - a parkovalo se ve 4 řadách kolmo k ulicím Hýblova-Moravská a Chorinova-Klácelova. No a nějakej chytrák na rathauzu přišel na to, že se parkování zpoplatní a jedna půlka se udělá jako "pěší zóna", kde se udělá pár těch "zkulturňujících prvků" - kašna, v zimě vánoční stromus a trhy. Celkovej výsledek - necelá polovina parkovacích míst a ještě zpoplatněnejch ... Však taky všichni majitelé krámů kolem náměstí řvali jak prokopnutý hovězí - marně ...Hubert_79 píše:Přesně tak. Ještě můžou být ve Třebové rádi, že jim na radnici nezasedli nějací mladí pokrokáři a nezačali tzv. zklidňovat dopravu. Výsledkem pak je to, že na náměstí jsou vodní prvky, zeleň v podobě nějakých chudáků oschlých stromů, parkové prvky a podobně. Hlavně na náměstí nikdo nezaparkuje a následkem toho centrum totálně chcípne.
- Hubert_79
- Kontaktovat uživatele:
- kevin_mitnick
DukeNuke píše:Tam, kde je zákaz zastavení se zastavit nesmí.
Co se týče stěhování a jiných podobností, tak lze zažádat o výjimku na magistrátě, stanoví se místní úprava provozu a hotovo.
Jo, kdyz jsem tohle vybavoval kvuli umisteni kontejneru na odpad pri vyklizeni baraku po zesnulem pribuznem, tak mi to na radnici trvalo jen tusim dva tydny a jeste jsem k tomu potreboval i vyjadreni z mistni fizlarny...