Výroba DPS - doporučení

Dotazy na technické problémy, vlastní řešení technických problémů

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
PotPalo

#46 Příspěvek od PotPalo »

Neviem, ale chcel som zaplatiť cez PayPal priamo predajcovi z AliExpressu za vec ktorá prišla potom čo mi vrátili peniaze. Vypýtal som si jeho PayPal účet že mu zaplatím tých pár eur, zadal som to do PayPal ako poslanie peňazí priateľovi a pozerám poplatok, vraj 50% zo sumy. Tak neviem čo to akože malo byť, ale niečo to písalo že mimo európu alebo čo, neviem, bolo to dávno. Zaujímavé že pri platbe v čínskych éšopách to taký poplatok neúčtuje.
Je na čase vymeniť primátora Bratislavy, a celú tú neschopnú pakáž okolo.
miran50

#47 Příspěvek od miran50 »

Ptal jsem se protože potřebuji desky tak 2x ročně a nechci se svojí kartou napojovat na pro mě neznámý účet (paypal atd..)
Nenabízí tedy někdo na sebe kontakt na zprostředkování výroby PCB (tak jako třeba funguje pro nákup czechebay) ??
rnbw

#48 Příspěvek od rnbw »

PayPal predsa sluzi ako sprostredkovatel platby. Obchodnik sa nedzovie cislo tvojej karty.

Ked tam nechces davat kartu k svojmu hlavnemu uctu, zaloz si vo Fio Banke ucet zadarmo.
hafca

#49 Příspěvek od hafca »

Objednával jsem DPS u JLCPCB, bylo to celkem asi 4.5$. Potvrdil jsem platbu v dolarech a normálně odešla z korunového účtu. Celá transakce včetně poplatků za směnu na dolary se v korunách vešla do 100,-Kč.
U spořitelny mám virtuální kartu, kde je na internetové platby malý limit do kterého se to vešlo.
Takže podle mě stačí, když si uděláš virtuální nebo jednorázovou kartu, kterou nabízí snad všechny banky. A protože je tam malý limit, nic nehrozí a kdyby bylo potřeba, dá se v klidu zrušit.
Kdyby Edison nevynalezl elektřinu, do teď se díváme na televizi při svíčkách.
Dekker

#50 Příspěvek od Dekker »

Já paypal má a kartu u něj a ani účet přiřazenou nemám. Když chci tak si na něj pošlu peníze jako na normální účet a nemusím se bát, že při platbě to sežere něco z normálního účtu
Odpovědět

Zpět na „Poradna“