Tesla, montážní podpěra tvaru L

Náhrady součástek všeho druhu, informace a dotazy k součástkám

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Celeron

#16 Příspěvek od Celeron »

Hmm, Karle a určitě to je jen 64 bitů a jde to jen od Wokna 10 a vejš jako ten KDE Connect. :(
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
EKKAR

#17 Příspěvek od EKKAR »

Mám to na widlích 8.1 a jo, 64b verze - ale mám pocit že existuje i poloviční ...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
ransom

#18 Příspěvek od ransom »

Není problém fotky upravit a zmenšit v telefonu, načež je zrovna v tom telefonu dát na fórum.
Já tedy používám cloud od Mega. Má tak paranoidní zabezpečení, že pokud zapomeneš heslo a ztratíš obnovovací kód, už nikdy nikdo se ke tvým datům nedostane. V telefonu jede klient, který mi všechny fotky (a případně cokoli jiného) zálohuje na cloud. V počítači mi jede klient, který mi fotky zase synchronizuje do místní složky. Takže cokoli fotím (není toho málo, ale vlastně jen práci nebo kutění), mám zrovna doma i v práci v notebooku.
Platím si ho, ale mám za to, že stejně funguje i free verze, jen s omezením objemu dat.
Sendyx

#19 Příspěvek od Sendyx »

Těm požadovaným věcem se u nás říkalo "botička s očky", též jen "botička", i když to je spíš označení starého tělíska na vinutí cívek do radiopřijímačů. Oficiálně snad "izolovaný pájecí bod".
Curvetraceristé všech zemí spojte se!
Celeron

#20 Příspěvek od Celeron »

Cívkových botiček bylo v TV 4001 mraky. Průměr 6 nebo 8 mm, to už nevím přesně. Taky na M3 šroubek. A byly v tom hnusný permaloy jádra co měly většinou strhlej šlic pro šroubovák.
Jirka

kokun

#21 Příspěvek od kokun »

Celeron píše:Cívkových botiček bylo v TV 4001 mraky. Průměr 6 nebo 8 mm, to už nevím přesně. Taky na M3 šroubek. A byly v tom hnusný permaloy jádra co měly většinou strhlej šlic pro šroubovák.

TV 4001 jsem sice nikdy otevřenou neviděl, ale nebyly ta jádra spíše ferokartová? Taková bývala třeba v Kriváni (můj 1. tvp, který jsem, na jaře r. 1969, opravoval).
Permaloy-ové bývaly přece trafoplechy :wink:
A ty "botičky" na cívky znám taky - ty bývaly bakelitové. Stejně jako ty "podpěrné pájecí body".
Honza - kokúň

#22 Příspěvek od Celeron »

Jo, přiznávám že jsem si ty materiály "prohodil". Prostě sajrajt do kterýho šlo při stržení šlicu vypálit rozžhaveným šroubovákem šlic novej.
Jirka

TAKJAN

#23 Příspěvek od TAKJAN »

Proč to neposlat přes WhatsApp? Mám ho i na PC. V tlf pošlu zprávu sám sobě a je v PC.
workhard
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od workhard »

Tak, vyfotím to na Messenger a v PC si to stáhnu rovnou i zmenšený ;)
Věci,které fungují,se ZÁSADNĚ neopravují...
Odpovědět

Zpět na „Součástky“