Tak jak se vám mrzne? (zamčeno, je léto)(unlock-mrzne)
Moderátor: Moderátoři
Čo sem ťaháš samotu? Rodinné domy sú niečo iné ako panelák. V rodinnom dome sa dá dať auto do dvora, a kľudne aj tri. Teda pokiaľ to nieje moderný panelák na ležato kde je od domu k plotu tak meter na všetky strany.
Poskytl jsem dva důkazy z mého přímého okolí. Tím budiž dokázáno že nemáš pravdu.PotPalo píše:...Dve autá v rodine? Kdeže, ani jedno, iba každá tretia rodina má auto, a ešte aj to im je veľa, aj to pokutujú...
Třetí důkaz tvého lhaní jsi poskytl sám - pokud by na 60 bytů bylo 20 parkovacích míst, tak by to byla přesně třetina a tudíž by místo bylo. Ale protože jsi lhal, pak těch aut je minimálně 2/3 a tak místo není.
A jen malý dodatek - na té samotě byly trvale obydleny 3 domy, ani jedno auto. Dům naproti byl užíván jako chalupa - majitelé auto měli. Tento stav trval až do roku 1990, kdy jsem koupil trabanta.
Ak chceš tvrdiť že je všetko v poriadku a super, kľudne, brániť ti nebudem. Vytiahni si vlajočku a choď mávať ako na 1.mája.
A kto je ešte bohatší, tak si kúpi rodinný dom na periférii a tam môže mať aut koľko sa mu na pozemok zmestí.
Jednoduchý vysvětlení - autor takovýho blábolu je kryptokomunista.Cust píše:To bylo asi z legrace ne? Já koupil druhé auto, aby s ním žena toho půl mega mohla vydělat.DukeNuke píše:Jedno auto v rodině ještě ok, na druhé daň půl mega a hned by se silnice vyčistily.
A kutilmile - nelituju tě
Z logiky věci mi vychází, že pokud jsem bohatý, tak tím, že si koupím druhé auto, přijdu o peníze. A pokud za něj ještě musím platit, přicházím o další peníze. Tedy rozhodně nebohatnu. Tohle chci vysvětlit.PotPalo píše:Ale hlavne tým zabezpečujú, aby sa chudobní stali ešte chudobnejšími, a bohatí ešte bohatšími.
@ekkar - už jsem to tu psal - jsou státy, kde to takto řeší. Co to má společného s kryptokomunismem fakt netuším.
Může vozit manželku do práce. Manželka může jezdit busem. A nebo si holt spočítat, zda nebude levnější nechat manželku doma. V jůesej to řeší jinak, na přivaděčích k městu je pruh, kterým můžeš jet pouze v případě, že je vás v autě víc. Nejspíš taky kryptokomunistiPotPalo píše:... že druhé auto pre manželku aby mohla zarábať...
A být bohatý není nic nemravného, či nemorálního. Ovšem v případě, že jsi bohatsví nabyl legálně a poctivě.
A teď parkuju/žiju na sídlišti, bydlím v bytovce. No, za chvíli se stěhuji do rodinného domu (stavím nový) a byt prodávám. Předpokládám, že na celé transakci vydělám. Tedy ani mi nejde do hlavy, že ti bohatí žijí v rodinných domech. Navíc tam to auto bude víc potřeba, tedy bez výdajů na auto to bude o dost složitější než na sídlišti, tedy finančně náročnější na provoz auta.
Cust píše: No, za chvíli se stěhuji do rodinného domu (stavím nový) a byt prodávám. Předpokládám, že na celé transakci vydělám.
Děláš si srandu? Kde to dosud žiješ, že byt je dražší, než nový rodinný dům?
Trochu se v tom pohybuju, cihlovou novostavbu a pozemek dnes pod 5 mega těžko. A to v né moc atraktivních lokalitách.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!