QLED SAMSUNG QE55Q60 restartuje
Moderátor: Moderátoři
p32 píše:Tady je spíše problém pro někoho rozpoznat restartování nebo padání do té chyby.
no co koumak uz veriš ze su samsungy ktore bez panelu ani tuk ?
tak si ten žvast rychlo oprav
Kód: Vybrat vše
Raději toho nechej. Kde máš Samsungy, co se s připojenými LVDS nebo odpojenými LVDS od panelu prostě stále restartují?a nesnaz sa slovickarit a delat machra.. samozrejme ze pri boote zisti odpojeny panel, cize je to pren logicky chyba a nasledne ide do restartu...
este som sa nestretol s tym ze by sa tv len tak restartoval bez nejakej chyby.. ty snad hej ?
a len tak na margo toho co pisal zakladatel threadu ze hlada datasheet VPMS2Sm, to je preto ze na nom a ani na tom sekundarnom DC prevodniku nema ziadne napatia.. takze sme s5 na mojej prvej odpovedi, t.j vadný panel
Poznatky:
TV ak je dobry mainboard a odpojite panel ma ostat nabehnuty - poznat to podla zvuku v reprakoch,alebo podla svietenia opt.vystupu zvuku.
napätia musia byt na napajanie procesora 3V3 a 5VDD.Ostatne sa nezapnu kym nie je pripojeny panel.Ale musi bezat procesor a nesmie robit restart cize vypinat podsvit.
Badal som a nasiel som vadny jeden kondik SMD co som pisal vyzsie na vystupe DC/DC mneica na napajanie displeja.Dik za radu aj ked som o tom vedel a isiel som na to presne ako pisal rnbw hore.takze ziadny vadny displej!