QLED SAMSUNG QE55Q60 restartuje

Poradna určená pro amatéry

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
mi-ro

#16 Příspěvek od mi-ro »

Ano, jsou typy které diagnostikují odpojený LVDS. Ale ty se pak nerestartují ale padají do chyby.
..to bude jen ňákej odpůrek
p32

#17 Příspěvek od p32 »

Tady je spíše problém pro někoho rozpoznat restartování nebo padání do té chyby.
jandur

#18 Příspěvek od jandur »

p32 píše:Tady je spíše problém pro někoho rozpoznat restartování nebo padání do té chyby.

no co koumak uz veriš ze su samsungy ktore bez panelu ani tuk ?
tak si ten žvast rychlo oprav

Kód: Vybrat vše

Raději toho nechej. Kde máš Samsungy, co se s připojenými LVDS nebo odpojenými LVDS od panelu prostě stále restartují?

a nesnaz sa slovickarit a delat machra.. samozrejme ze pri boote zisti odpojeny panel, cize je to pren logicky chyba a nasledne ide do restartu...
este som sa nestretol s tym ze by sa tv len tak restartoval bez nejakej chyby.. ty snad hej ? :D :D ... ale toto vsetko by si vedel keby si sa dostal k niecomu inemu ako tesla manes a color oravan :D

a len tak na margo toho co pisal zakladatel threadu ze hlada datasheet VPMS2Sm, to je preto ze na nom a ani na tom sekundarnom DC prevodniku nema ziadne napatia.. takze sme s5 na mojej prvej odpovedi, t.j vadný panel
jandur

#19 Příspěvek od jandur »

mi-ro píše:Ano, jsou typy které diagnostikují odpojený LVDS. Ale ty se pak nerestartují ale padají do chyby.

padne do chyby a co dalej ? no logicky restart, cize znova boot, 3 bliknutia cervenej led a zase pad atd atd
mi-ro

#20 Příspěvek od mi-ro »

Mýlíš se, po pádu do chyby už jen vyblikává error code. PS mám déjá vu, že jsi tady už byl pod několika jinými nicky, ne? :D
..to bude jen ňákej odpůrek
fredis

#21 Příspěvek od fredis »

Že by Kondík? :lol: :lol: :lol:
Rotor rotuje a stator stagnuje...
workhard
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od workhard »

Kondík nebyl tak voprsklej, to bude ten čobol z Oravy, už nevim, co měl za nicky. Zásadně nikdy nikomu nic neporadil, jen tu dělal machra a byl chytrej až na půdu.
Věci,které fungují,se ZÁSADNĚ neopravují...
jandur

#23 Příspěvek od jandur »

workhard píše:Kondík nebyl tak voprsklej, to bude ten čobol z Oravy, už nevim, co měl za nicky. Zásadně nikdy nikomu nic neporadil, jen tu dělal machra a byl chytrej až na půdu.

pepane křupane klidek - bony budou .. a ted zpet do rakvičky a tiše odfukuj
workhard
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od workhard »

Trefa :lol:
Věci,které fungují,se ZÁSADNĚ neopravují...
Onkyo

#25 Příspěvek od Onkyo »

Napätie 3,25V pre procesor je asi v poriadku ci?napätie 5V mam 5V.Z VPMS2 napätie co ma byt +3,42 vetva ma odpor voci zemi 0,03ohma a takisto aj vetva -6V ma 0,03ohma toto sa mi nezda.A konecne som nasiel aj video,ze ked je LVSD kabel odpojeny TV ma nabehnut nema restartovat.Niekde som cital,ze to VPMS sa da aj nejako nudzovo nastartovat aby pracovalo aj bez pripojeneho panela ,ale neviem to nikde najst.Aby som si to zapol ci mi to ide OK.Inak je vadny aj p-FEt co ma spinat +13V na privode a za tym by sa mili napajat vsetky veci okrem procesorovej casti.Ale ani po prepojeni dratom to nenabehne stale restart.
rnbw

#26 Příspěvek od rnbw »

Tie podozrive vetvy napajaj z externeho zdroja. Ked je tam skrat, bude sa nieco zohrievat.
Onkyo

#27 Příspěvek od Onkyo »

rnbw dik vyskusam napadlo to aj mna.Tych 3,25 pre proc.je Ok?
Onkyo

#28 Příspěvek od Onkyo »

Takze TV urobeny a slape ako novy.
Poznatky:
TV ak je dobry mainboard a odpojite panel ma ostat nabehnuty - poznat to podla zvuku v reprakoch,alebo podla svietenia opt.vystupu zvuku.
napätia musia byt na napajanie procesora 3V3 a 5VDD.Ostatne sa nezapnu kym nie je pripojeny panel.Ale musi bezat procesor a nesmie robit restart cize vypinat podsvit.
Badal som a nasiel som vadny jeden kondik SMD co som pisal vyzsie na vystupe DC/DC mneica na napajanie displeja.Dik za radu aj ked som o tom vedel a isiel som na to presne ako pisal rnbw hore.takze ziadny vadny displej!
Odpovědět

Zpět na „Televizory, monitory a projektory - PORADNA pro amatéry a začátečníky“