Identifikace skříně ATX
Moderátor: Moderátoři
Identifikace skříně ATX
Ve fakturách nic nenalézám, v paragonech téžžž ne. Dokázal by někdo určit typ a značku bedny, viz fota (je má, dřív hojně využívaná)? Mám podezření na KME, nebo raný Eurocase.
[1]
Pohled na odkrytovanou zepředu. Má dvě pozice pro mechaniky 5,25" a dvě pro 3,5". Tlač. power & reset, LED power & HDD. Pod sprchou vlevo je PC repro.
[2]
Zdroj je po výměně (původní nebyl DTK). Nešetřil jsem stahovacími pásky, kabely s kon. PFL jsem dělal na míru.
[3]
Zleva:
Zdroj 300W do skříně tohoto upořádání, s možností připojení počmonu, což dnes není časté. Následuje ATXový plíšek se všemi konvenčními porty, též dva USB, tato verze desky (Soltek SL-KT600-R) zde nemá LAN. Ve slotech je ATI Radeon 9250 AGP8 (DSUB & DVI), USB bracket (dva porty), USB bracket (čtyři porty), Leadtek Winfast TV2000XP Expert, Technisat Skystar 2 PCI (redukce na IEC), síťovka DFE530TX, SoundBlaster Live! PCI (SB100).
Dá se dnes sehnat něco podobného???
Jestli najdu, vložím ještě prezentační foto s neteří, propagující na míru dělaný počítačový stůl se všemi proprietami, aby bylo jasné, proč se pídím po bedně stylu, jaký jsem uvedl.
- pocitujlasku
Jedine asi zohnat od niekoho staru bednu. My sme mali len na stojato.
Tak se podívejte na to množství periferních karet v PC a na foto stolu s neteří. Ten stůl jsem si navrhl s ohledem na počítač, který jsem si představoval. Potřebuju bytelný desktop ATX uveřejněného stylu. Prozatím zjišťuju, jak se jmenoval ten můj kastl. Znovu projdu doklady.
Ivan_01:
Díky za nabídku a škoda vzdálenosti, ten Compaq by svými rozměry vyhovoval, zřejmě i uspořádáním.
jjilek:
Ano, takové stroje byly v raných dobách ATXových desktopů v kurzu, ten horní je možná i stejná značka. Dolní prodával Autocont a dokonce existoval podobný design v dobách beden AT. Takové bych bral.
Má původní bedna jest vysoká 14cm (včetně noh), půdorys 44×43,5cm. Jsem limitován rozměry "laminodoplňku" pod monitorem. Nespěchá, ale prostě uvedenou bednu (či podobnou) chci. Tuctověží mám plný sklad (50÷100 PC).
Povšimněte si, jak nám životodárné Slunce kazí vzhled našich výrobků (nejen aut). Na tom prezentační foto se stolem je ten samý počítač, jaký je v kolekci na začátku. Akorát mechanika DVD±RW nechutně zežloutla. Měl jsem před tu sestavu strkat pořádný kartón. Docela mě to séře.
To těžko, anžto nad tou desktopovou skříní je 22" CRT monitor NEC a i kdyby stálo PC jinde, žádné místo bych tím nezískal.workhard píše:...nemohlo být pod stolem, který by tím pádem šel používat i na jiné věci.
Netuším, jak souvisí údajná početní výkonnost onoho RPI4 s poptávkou specifické bedny pro PC...dj_Paul píše:no a RPI4 to celý strčí do kapsy