LG CF-21D60X
Moderátor: Moderátoři
LG CF-21D60X
GTR píše:Tak jsem si teda uspesne stahl schema,ale abych se priznal tak fakt nevim co Ug2 je.Muzes mi to trosku osvetlit?
Ug2 je napětí pro druhou mřížku obrazovky. Zadej si do vyhledávače fóra výraz Ug2 a projdi si nalezené příspěvky.
Killroy
GTR mimo jiné píše:Ja se opravdu nijak v televizich nevyznam,pracuju sice lehce s elektronikou,ale TV jsou pro me trosku spanelske vesnice.Chtel jsem jen poradit.....
Ale já jsem ti poradil a vysvětlil jsem co je Ug2 a kde hledat odpovědi na tvůj problém. Pokud sis to opravdu prošel, tak už je znáš. Nebo pořád ještě nevíš o co jde?
Killroy
- sasaopravar
-
Návštěvník
GTR píše:To Kondik:nezlob se na me ale Ty jses opravdu 🤐.Nechpu proc tedy ztracis cas odepisovanim.Kluky jsem poprosil o pomoc a pomohli me,zato jim moc dekuju.Telka jede jako nova.Kdyz nekdo potrebuje pomoc s autodiagnostikou tak mu pomuzu a nemam takove stupidni kecy a nerikam,ze s nim ztracim cas.Nikdo prece neumi vsechno,ne?Jeste jednou kluci diky moc!
GTR , pokud jsi hejbal úrovní G2 , tak bývá ještě zvykem nastavit min. st. šedé . To , že Ti telka "jede jako nová" o tom můžeš vykládat " holubům , leč ne lidem , kteří mají tv dnes a denně v rukách .
Kolorimetrie by Ti měla osvětlit co se tam vlastně provádí a proč . Věř mi , že i nastavení G2 má svou logiku a není to pouhé otočení trimrem .
To měl kolega kondík na mysli , když psal , že o tom nemáš nejmenší páru a točíš s něčím , bez znalostí dalších souvislostí .
Mimochodem už jsi se někde , někdy seznámil s něčím co se nazývá diakritika . Jestli ano , tak ji zkus používat , nebo v rámci kárání kondíka jsi si přepnul počítač na slovenštinu ?
Zdravím Ivan