Hloupá TV Panasonic
Moderátor: Moderátoři
Hloupá TV Panasonic
V životě už nekoupím "značkovou" TV. Neskutečné krámy z hlediska menu. Neumí nic než blbý Netflix a to je vše. Prostě nějaké 🤐 protokoly které dodržují. Samsung, LG, vše OK, ale tenhle krám.. A se SONY jsem taky zažil peklo.
Upraven název vlákna. jimirek
Taktiež nesúhlasím s tým že Panasonic je čína, nie - Panasonic je Vestel.
A čo sa týka dotyčného čo sa rozčuluje nad funkcionalitou 6 ročného TV na youtube ? Je to smiešne, zastávam názor že TV by malo byť len "zobrazovadlo", takže kúp si "smart krabičku" za pár euro a budeš spokojný.
Jsem zvědav, jestli u mé OLED LG budou po 7 letech podporovat všechny služby, které dnes využívám.
Řada EX613 přináší obraz 4K HDR plný života a funkce inteligentní televize.
https://av.jpn.support.panasonic.com/su ... urope.html
V tomhle případě je často číňan spíš výhodou. Sony a Panasonic už za dob DVD rekordérů, kdy běžný noname přehrával cokoliv, uměly jen standard mpeg2 a po dlouhé době pak i DivX. Nabídka byla záměrně omezená, protože to byly přeci fuj pirátské formátyjezevec píše:Nejspíš proto, že ani Sony ani Panasonic nemají s japoncema nic společného, jen to logo vpředu, jinak jsou to Číňani jak vyšití. Totéž platí i pro Philips.
Dnes se to samé projevuje u nahrávání. Každý tupý STB nahrává bez omezení, TV kódovaně jen sama pro sebe.
Mamce jsem při přechodu na DVB-T2 koupil koncem roku 2019 Sony KDL-40WE665 (za 9 tis.), protože předešlou TV měla taky Sony, tak jsem chtěl, aby měla téměř totožný ovladač. Je to taky model 2017 a poslední FW je z 18.1.2023, když už tady padla značka Sony. Netflix a YT na ni jedou, což jsem zkoušel někdy před týdnem a to byla levná TV, kdy denně jede tak 10-12 hodin.
Nemám jistotu, jaké značky mají kolegové v práci (možná to jsou jen TV na chatě), ale některým přestaly určité aplikace fungovat i po 5 letech.
- PCmaniac99
PS. A ako inak by si chcel posúvať tie videá na Youtube ? Po sekunde, alebo ako ? Ak ten ten TV možňuje pripojenie a ovládanie myšou, potom sa dá kurzorom na časovej lište videa preskočiť hocikam.
PS2: Silne doporučujem po kúpe TV vypnúť automatické aktualizácie, práve preto, že aktualizácia na funkčnosti nepridá nič, kávu to nebude vedieť variť, ale práve aktualizácia môže nenávratne znefunkčniť niektoré apky