D: Moduly do BTV

NEKOMERČNÍ nabídka přístrojů, součástek a náhradních dílů

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
biker77

D: Moduly do BTV

#1 Příspěvek od biker77 »

Daruji za odvoz několik krabic modulů do BTV cca od roku 1980 - 2000. Nabídka modulů obsahuje tunery, OMF, ZMF, P, G, Z, H, V, K, nějaké desky řízen a modulátory z VCR. Moduly pochází většinou z TV Sony, Grundig, Thomson, Samsung, Vestel, RFT a další... Prosím nechtějte fotky a zaslání je toho cca 500ks.
Když by byla na výměnu nějaká historická elektronika budu rád.
EKKAR

#2 Příspěvek od EKKAR »

Volal jsem jednomu z místních sběratelů TV dílů, aby se ti ozval. Měl by ti dneska dát vědět minimálně po SZ a začít domluvu o kontaktu.
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
radioelectrum

#3 Příspěvek od radioelectrum »

Nenašli by se tam díly na ještě elektronkové sovětské TV ? Jako byl například Rubín 714 a pod ?
biker77

#4 Příspěvek od biker77 »

Na rusáky jsou tam moduly pouze do polovodičových Rubínů a Selen.
judeware

#5 Příspěvek od judeware »

Byl jsem tam a konstatuju, že realita přesně odpovídala tomu, co stojí v 1. příspěvku tématu. Škoda, že se zájemců o kvalitní pasivy a drobná aktiva, 8-) zatím neozvalo víc. Kde byly obvody TXT, resp. vhodné MCU, to jsem si vzal, viz např. typický Grundig. (foto je z mého tématu Sháním obvody na konstrukce periferií pro osmibity (II) ). Odmyslete si číslicové obvody na tom grundigovském foto a uvidíte to, co na místě zůstalo (tedy diskrétní prvky a signíálové TV IO). A že toho je! Tak neváhejte, nabízeného je škoda.

Rád bych poděkoval členovi fóra biker77 za trpělivost a bezvadnou spolupráci. Snad ani ta nejfanatičtější baba nepřebírá v prodejně textilní zboží tak dlouho, jako já ony moduly a integráče. :D
Odpovědět

Zpět na „Nabídka přístrojů, součástek a náhradních dílů“