Schema zdroj Elteco DN011S

Sháníte nebo nabízíte nějaký návod, schéma, manuál, katalogový list (datasheet) ?

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
BOBOBO

Schema zdroj Elteco DN011S

#1 Příspěvek od BOBOBO »

Zdravím přispívající . Měl by někdo a poskytl schema ? Či je někde ke stažení ? Děkuji
jenicek

#2 Příspěvek od jenicek »

A výrobci jsi nezkoušel napsat?
http://www.elteco.sk/sk/kontakt-3/servi ... disko.html
Mnohdy překvapí, pokud tam je v servisu někdo rozumnej.
BOBOBO

#3 Příspěvek od BOBOBO »

Nezkoušel a nebudu . Sám pracuji nyní v servise a neumím si představit , že bych někomu poskytl zaměstnavatelův majetek . Jednomu vysilačovi se ten zdroj podělal a já mám radit na dálku bez schema , to jaksi nejde . Jenom mi sdělil , že se tam vyskytují součástky v pouzdře 1N4xxx a mají prefix P0 , nemám tuchy , co to může být .
jenicek

#4 Příspěvek od jenicek »

Taky pracuju v servisu a nemám problém někomu pomoct, pokud vím, že mi to nebere práci a peníze. Už jsem takhle kolikrát někomu něco poslal nebo zadara poradil. Na oplátku mi třeba z jedný německý firmy poslali zadarmo krabici modulů, co už výrobce nepodporuje a nechtěli ani poštovný. Holt jednou já, jednou zas někdo jinej.
No ale když víš, že to nemá cenu zkusit, tak pak jo. :lol:
cabernet

#5 Příspěvek od cabernet »

Jedna sa o nabijacku 12V. Posielam principialnu schemu zapojenia, ktorej zaklad tvori obvod TL494.
Přílohy
sch_ma_cooling2_434.jpg
sch_ma_cooling2_434.jpg
BOBOBO

#6 Příspěvek od BOBOBO »

Prosím Tě , mohl by jsi dát tu pravou půlku v lepším rozlišení , jestli tam jsou typy součástek . I tak velice děkuji .
Odpovědět

Zpět na „Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy (pouze pro registrované)“