Sušička AEG Lavatherm 8000 Chyba E31 a E32
Moderátor: Moderátoři
Sušička AEG Lavatherm 8000 Chyba E31 a E32
Oslovil jsem servis, ale komunikace jaksi vázne, a manželka je už na mne taková přiostřená protože suška nejde, sluníčko věčně nesvítí, venku zima, prádlo venku neschne
Sandal píše:Oživím toto téma, protože mne potkala ta samá situace u té samé sušky. E31 a 32. Sušička vypadá že normálně jde, ale neusuší. Nádržka na vodu suchá jak sahara. Snímače jsem vyčistil, a chyby přetrvávají.
Oslovil jsem servis, ale komunikace jaksi vázne, a manželka je už na mne taková přiostřená protože suška nejde, sluníčko věčně nesvítí, venku zima, prádlo venku neschne
Pro zajímavost dám vědět, a i třeba fotečka z opravy bude, když se do toho pustím.
Díky za info
- Hape
- Kontaktovat uživatele:
sevengate píše:...Volal jsem do servisu a bylo mi řečeno že tyto chyby píše jednotka když chybí chladící médium pro kompresor a že je asi prdlá trubka ale ta je v základně sušičky a je to nerozebiratelný...
Rozebíratelný to je a krumpáč nebude potřeba.
Máme doma sušičku AEG Lavatherm 8000 Series T8DBE48SC už sedmým rokem a zatím bez poruchy. Vloni jsem jí akorát komplet rozebral a důkladně vyčistil od prachu. Normálně šla rozebrat až k výparníku a kondenzátoru. Na YouTube jsem koukl na nějaké video pro inspiraci jak na to. Celou sestavu s kompresorem jsem měl venku a lamely výparníku a kondenzátoru jsem čistil Vapkou. Také celý spodní díl s víkem jsem vzal Vapkou. Při zpětné montáži jsem vyměnil řemen pohonu bubnu, který už byl popraskaný a těsnění víka zadního vzduchovodu, to bylo vymačkané.