jakou používáte zpravodajskou alternativu k Seznamu?

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
bu2520

jakou používáte zpravodajskou alternativu k Seznamu?

#1 Příspěvek od bu2520 »

Od začátku Seznamu jsem ho pužíval jako startovací stránku , abych si přečetl titulky a měl aktuální přehled o tom co se děje u nás i v zahraničí. Bohužel poslední roky z těch zpráv čiší politický názor redaktorů místo nezaujatého zprostředkování událostí. Tak to zkouším , jestli nemáte nějakou pro mě rouzumnější alternativu startovací stránky.
houmr

#2 Příspěvek od houmr »

Koukám jak na Seznam, tak na Idnes, ale články vždy čtu s ohledem na majitele, jeho zájmy a politické názory.
Na Seznamu mi hlavně vadí to, že když na nějaký článek kliknu, hned se další nabídka upraví podle toho na co jsem kliknul - nechci aby mi někdo nabízel jen ty články které se mi mají líbit - chci vidět celý přehled událostí a názorů.
Takže ten systém se mi líbí víc na Idnes, kde když kliknu na Zpravodjství, tak se mi ukážou pěkně všechny podle času zveřejnění.
Ale jak jsem psal - u všech článků je dnes třeba si vždy klást otázku jestli jejich účelem je informovat nebo někomu prospět. Manipulace veřejným míněním je bohužel alfou omegou moci.
pocitujlasku

#3 Příspěvek od pocitujlasku »

od isteho casu som prestal sledovat spravy uplne a jediny strucny prehlad mam z roznych satirickych stranok
No vidis, a tak si sa bal
jimirek
Moderátor

#4 Příspěvek od jimirek »

Začínám na pravednes.cz, tam si přečtu titulky zpráv z domova a ze světa, jakož i bulvár, aniž bych dotčeným plátkům přispíval návštěvou jejich stránek na příjem z reklamy. Obvykle mi to stačí. 8-)
HF_Tech

#5 Příspěvek od HF_Tech »

Nauč se anglicky. 80procent článků odkazovaných na seznamu je většinou jen špatný překlad z anglických nebo amerických zpravodajských webů.
Hejnicek

#6 Příspěvek od Hejnicek »

jimirek píše:Začínám na pravednes.cz, tam si přečtu titulky zpráv z domova a ze světa, jakož i bulvár, aniž bych dotčeným plátkům přispíval návštěvou jejich stránek na příjem z reklamy. Obvykle mi to stačí. 8-)

Taky to mam tak, da se tam i zaregistrovat.
Tim padem si pak poskladat ty periodika podle sveho .
Aspon drive to tak na Pravednes slo. Ted nevim, login jsem totiz zapomnel a neni cas...
jjilek
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od jjilek »

Používám informační kanál prohlížeče Edge, konkrétně CNN PrimaNEWS a EuroZpravy.cz
ransom

#8 Příspěvek od ransom »

Žádný zpravodajský server nemám jako výchozí stránku, neodebírám žádné RSS ani zprávy Googlu v mobilu.
Vycházím z toho, že ty nejdůležitější zprávy (jako protržení vltavské kaskády, epidemie dýmějového moru nebo mobilizace) se mi rychle donesou samy.
Počasí nesleduju. To aktuální vidím, nejbližší hodiny dovedu odhadnout, a počasí pozítří mě nezajímá.
Takzvaný "sport" mě nezajímá absolutně.
Pro zběžné info o událostech juknu na Idnes, protože je pro mně svým uspořádáním nejpřehlednější. Babišův vliv si snad odfiltrovat dovedu. Víc než zprávy samotné mi přijdou zajímavé hojné trefné glosy v diskuzích pod nimi.
Pro komentáře k událostem čerstvě uplynulým nebo k historickým výročím občas navštívím Reflex. Tam naopak pod články diskutují především (z mého pohledu) debbilové.
Televizní zprávy ignoruju, rádio neposlouchám vůbec.
Osobně si myslím, že přemíra informací škodí víc než jejich nedostatek. Ve skutečnosti se neděje nic, co by tady ještě nebylo. Mění se jen jména a místa. Tak proč se tím zbytečně zaměstnávat.
JirkaZ

#9 Příspěvek od JirkaZ »

ransome, koukám, že se dost shodneme, odchylky jsou spíš drobnějšího rázu...

Jen ještě toho Bureše jsi měl nazvat správným jménem.
Kdo chce, hledá způsob;
kdo ne - hledá důvod.

Ze dvou možností často volím tu třetí.
kejki

#10 Příspěvek od kejki »

1010

#11 Příspěvek od 1010 »

Čtu taky pravednes.cz a to jen úvodníky.
Úplně mi to stačí... :(
Hubert_79
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Hubert_79 »

ransom píše:...

Souhlas! Rádio poslouchám jen pražské Radio 1, je bez zpráv, bez informací z dopravy. Počasí sleduji jen pokud se chystám někam vyjet objímat stromy, koukám na ČHMÚ a v mobilu mám YR.NO.
Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
HF_Tech

#13 Příspěvek od HF_Tech »

To chce klid. V roce 2050 už žádná EU nebude.
Někde na Máse bude probíhat válka mezi Francouzským chalifátem a Západním Tureckem. A my jako součást Království Polského se budeme chystat na zábor části Západního Turecka od Aše až po Karlsruhe až se to tam vymlátí...
Hubert_79
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od Hubert_79 »

Přesně! Vstoupíme do BRICS, dolar zkolabuje a platit se bude zlatým rublem :lol:
Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
milosak

#15 Příspěvek od milosak »

:D
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“