RAKON IVT110R
Moderátor: Moderátoři
RAKON IVT110R
Hledal jsem náhradu v TME, Mouseru a Farnellu. Nohy sice sedí, ale menší velikost pouzdra a i elektrický parametry jsou mírně jiný.
Nemáte ho někdo v šuplíku či neřešil jste už náhradu? Není to věc za pár kaček a nechci riskovat, že mi ten závěs na GPS nebude fungovat, případně mě neznámej PRCák pošle nějakej šajz. Našel jsem jednoho ale mám obavu.
- Přílohy
-
RAKON_IVT110R.pdf- (69.3 KiB) Staženo 120 x
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Možná tak na nalezení ekvivalentu.
Jo, je to ono, kalibrace normálu z BM520 a zajícočítačoj v Krystalech HK narazila na problém s jedním "šéfem" a nedopadla a tak jsem si chtěl něco přesnýho udělat sám. Kromě toho VCTCXO mám v podstatě všecko doma a nebo to od Mousera za pár dní dorazí pokud bude Rakon nebo ekvivalent.
Zkoušel jsem kontaktovat Mongiho ale nechce mě to pustit v poslání zprávy přes tu podělanou Captcha ochranu.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Celeron píše:No na sehnání součástky snad není potřeba vědět, do čeho to je.
Možná tak na nalezení ekvivalentu.
Tak nějak. A když se ptám (a chci pomoct), tak prostě apriorně neházím klacky pod nohy těm, co by měli reagovat.
Celeron píše:Zkoušel jsem kontaktovat Mongiho ale nechce mě to pustit v poslání zprávy přes tu podělanou Captcha ochranu.
Celý ten web je divný, nemá datum u jednotlivých článků (první totální vada), takže třeba nelze jednoduše posoudit, nakolik je ten příspěvek v dnešní zhovadile pádící době "out".
Z různých jiných dat na tom webu mám dojem, že poslední aktivita byla někdy okolo r. 2015, což je v dnešním idiotském chápání "historie"...
No a kontakt výhradně pře kapču? Holt si otevřel hospodu a začali mu tam chodit lidi, což ho překvapilo...
Osobně bych prostě zvolil momentálně dobře dostupný VCTCXO a snažil se buď přiblížit k tomu RAKONu s klíčovými parametry, nebo bych dál experimentoval s parametry regulační smyčky tak, jak naznačuje Mongi v tom článku.
Sice jsou k nalezení PRCáci, co ten RAKON prodávají ve velkém (našel jsem min. množství 14 ks za nějakých 5 USD asi bez dopravy), ale věř tomu a nápravy se nikde nedovoláš.
kdo ne - hledá důvod.
Ze dvou možností často volím tu třetí.