Má někdo pneumatiky značky Tracmax ? Zkušenosti - Názory

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
matahari

#61 Příspěvek od matahari »

V práci téměř všichni, co mají auta max. 5 let staré, tak na nich mají celoroční gumy (někteří už druhé), ale 95% jízd mají ve městě. Kdyby náhodou jeli někam do hor, tak se mezi nima rozmohly textilní sněhové řetězy, které jdou nasadit za chvilku.
ransom

#62 Příspěvek od ransom »

Dokud jsem jezdil o pět kilometrů dál a o dvěstě metrů výš za příbuznými, a zároveň jsem najel do roka 20k+, obouval jsem poctivě a značkově na zimu/léto i toho blbýho Wartburga. Jenomže dnes jezdím jen po čisté silnici, sněhu tady vidíme asi tolik jako v Praze, a najedu tak málo, že by mi dvoje ogumení dřív ztvrdlo věkem než bych ho viditelně opotřeboval.
Gumy vyhazuju nejvýš po čtyřech letech, ještě s pěkným vzorkem. Značkové celoroky s dobrým vzorkem a neztvrdlou směsí jsou v létě na mokru lepší než sjeté letní bez vzorku, a v zimě na mokru lepší než ztvrdlé zimní se vzorkem. Oba zmíněné extrémy potkávám kolem sebe pravidelně. Hlavně ty letňáky s posledním milimetrem, a někdy ani to ne.
Zatímco služebně najezdím pořád dost (hlavně s dodávkou), soukromé auto mám jenom na bambelání deset minut do práce nebo pět minut na chatu. Proto bych rozhodně nic takového nedoporučoval komukoli.

Před dvaceti lety jsem měl na autě co dva roky nové zimáky a v zimě jsem nevyjížděl bez řetězů, lopaty a kýblu se štěrkem.
rezis

#63 Příspěvek od rezis »

Tak přišly a jsou obuty.
Zatím postřehy
+mají mnohem vyšší vzorek
+jsou tiché
+vyvážení v pohodě
+vypadá to, že na suchu drží lépe než Bridgestone

Tedy zatím jsem spokojený.
Přílohy
traxmax.jpg
traxmax.jpg
Internet - metla lidstva
matahari

#64 Příspěvek od matahari »

Tak snad NEUMŘEŠ BRZO, jak tu bylo předpovídáno.
Hubert_79
Kontaktovat uživatele:

#65 Příspěvek od Hubert_79 »

Už je dávno mrtvej, jen VO TOM NEVÍ!
Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“