stare katalogy tuzex - ma niekto ?

⭐ Zde budou výběrově umístěny vzpomínky, manuály a popisy dnes už vesměs neaktuálních zařízení a další historické materiály, které se tématicky nevejdou do sekcí "Opravy a restaurování starých elektropřístrojů" či "Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy"

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
kajsmentke

stare katalogy tuzex - ma niekto ?

#1 Příspěvek od kajsmentke »

zdar,
nema niekto nascanovany katalog tuzexu, hlavne casti z elektronikou, kalkuatormi, pocitacmi. Medzi rokmi 1980 az 1989 ? Idealne 88/89
Mysteri

#2 Příspěvek od Mysteri »

Tiež by som si to z nostalgie rád pozrel, aké boli vtedy krásne stroje. 😉 Na YouTube niečo je, ale neostré. Alebo katalóg Quelle (?) ..... Prípadne by stačilo nejaké foto z Tuzexu v Zlíne, tam hore, na poslednom poschodí, v pravo od výťahu, kam som chodil slintať a snívať...... 🤧😒
kokun

#3 Příspěvek od kokun »

Jj - TUZEX v posledním patře (v 6.?) - v Obchodním domě ve Zlíně (na nám. Práce).
Stejně jsem chodil do TUZEXu i "u vás" v Obchodním domě PRIOR v Trenčíně (dnes OC Laugarcio). Tam jsem kupoval (už za "nové bony", v r. 1990) tvp Oravan LUX :roll:
Ještě předtím (v r. 1988) jsem v brněnském TUZEXu koupil tvp Salora 22L35.
K ní a ještě k několika podobným typům bych snad ještě někde vyhrabal nějaké prospekty, ale kompl. katalog nějaké tuzexové elektroniky bohužel nemám.
Honza - kokúň

#4 Příspěvek od konosuke »

Jo mám, Technics/Panasonic a JVC, scanner sice nemám ale,
kdyby šlo u život tak něco vymyslíme :(
Co se může pokazit to se taky pokazí. Co se nemůže pokazit to se pokazí taky. (Murphy)
Odpovědět

Zpět na „Historie a vzpomínky na doby dávno minulé“