Přispěvky o DVD piš tak kde patří.mifa píše:Diody ve zdroji jsem vyměnil taky, viděl bych tu elektárnu))
Gretz dává správně a elyt to pak zvedne, po zatížení to pak spadne. Zítra se na to kouknu popř. v sobotu. Bude to nějaká blbost. Už jsem těch TV opravil dost, až ted´zkouším bastlírnu.
Měl bych dotaz ještě na DVD přehrávače? Nestalo se mi u žádné HiFi sestavy, aby po výměně CD laseru to nešlo. U DVD se ten nový laser chová jinak, bud´načítá jen DVD a CD sem tam, nebo naopak nemám s tím moc zkušeností.
Dík
Goldstar CKT2168
Moderátor: Moderátoři
On má na sitovém elku 200V???????????? Nepřipadá vám to divnéé. Někde dělá při měření chybu. Vyměnit elka ve zdroji patří k základucikan píše:zrovna před týdnem jsem opravoval "goldstara" s TDA 4601 a se stejnými příznaky. Vadné byly oba elyty 100u/25V - hlavně ten co blokuje 12V měl kapacitu řádově v nF. Navíc jsou oba elyty umístěny hned u chladiče, možná je to i tento případ.
zdraví cikán
Já sem takhle cvičil na starém OVPcku, nakonec nafaspvaný kondík ze skladu měl svodkondik píše:mifa píše:Chci poděkovat všem za radu,byl špatný NOVÝ ELYT 220uF/400V,který jsem měnil, to se mi ještě nestalo.
S pozdravem
MiFa
Mne sa stalo ze novy elit "vytiekol" este ze som telku hned nezavrel a hned zbadal. Bol do usmernovaca 100 na 400. Nejaky TEAPO z avelmaku.
Já sem takhle cvičil na starém OVPcku, nakonec nafasovaný kondík ze skladu měl zvodkondik píše:mifa píše:Chci poděkovat všem za radu,byl špatný NOVÝ ELYT 220uF/400V,který jsem měnil, to se mi ještě nestalo.
S pozdravem MiFa
Mne sa stalo ze novy elit "vytiekol" este ze som telku hned nezavrel a hned zbadal. Bol do usmernovaca 100 na 400. Nejaky TEAPO z avelmaku.
Vlákno vyčištěno do původního stavu. Killroy