Trochu smrdí i ty Quadraly, co jsme koupili úplně jinde než receiver, měl prostě smůlu. Těm snad ale pomůže trochu pronta a čas. Nevím si ale úplně rady co s receiverem. Měl jsem myšlenku to vyřešit odkoupením, ale manželka mě s ním taky vyhnala
Odsmradění bazarové techniky
Moderátor: Moderátoři
- JirkaRCK
- Kontaktovat uživatele:
Odsmradění bazarové techniky
Trochu smrdí i ty Quadraly, co jsme koupili úplně jinde než receiver, měl prostě smůlu. Těm snad ale pomůže trochu pronta a čas. Nevím si ale úplně rady co s receiverem. Měl jsem myšlenku to vyřešit odkoupením, ale manželka mě s ním taky vyhnala
A kutilmile - nelituju tě
- radioelectrum
Až má ten Pioneer drevenú skrinku, tak vnútrajšok von, povrch len jemne saponátovou vodou - ale veľmi opatrne, aby nenamokol bukasový materiál - ten to robí veľmi ochotne -a na povrch niečo z prípravkov na nábytok (Diava) a ostatné diely podľa možností. Je to ale všetko piplavá robota a zaberá dosť veľa času. Ale ak je majiteľ spokojný, tak nech si ho určite nechá ....
Stefan31
Ne, nestačí. Navíc tyhle tabákové vrstvy udělají takový slizský povlak a nejvíc smradu se uvolňuje až po ohřátí.PotPalo píše:Logicky, čo smrdí, nebude smrdieť navždy. Smrad sú maličké uvoľňujúce sa častice, niečo ako prach. Stačí to uskladniť otvorené na týždeň až dva niekde v prievane, a ono to vypáchne.
Taky bych to drbal lihem nebo Ipou, ale je to boj.
Niektoré staršie DPS (nie sklolaminátové ale tie lámavé) smrdia samo sebou, hlavne keď sa zahrejú. Je to taký materiál.
Fakt by som tam na skúšku vložil nejaký 12V vetrák a nechal ho pustený počas prevádzky keď sa to zohreje, nech to vyfúka smrad von.
ransom píše:Značkové servisy údajně dovedou při přeprodeji několikaletých aut odstranit smrad po kuřákovi, čoklech, plesnivině, dětech nebo pochcaném gerontovi. Zeptal bych se tam.
Určitě to dovedou, protože po tom, co jsem koupil ten muj pelech, jsem našel v popelníku utemovanou vrstvu popela z vajglů jak je v něm típali. Jako nekuřák jsem v autě nic necítil.
A kutilmile - nelituju tě