Celeron píše:JirkaZ píše:Tu úvahu jsem vůbec nepochopil. Jak to souvisí s hotovými deskami z GME?
Jo tak to je Tvůj problém že jsi nepochopil.Když na nich používáš rozlitou zem, tak ji na klišé nemusíš tisknout.
Možná nechápeš, co je to rozlitá zem (takový docela extrémní případ, konkrétně tento obrázek)...
Celeron píše:...No a dělat něco s věcí, co za rok, dva nebude k sehnání, to je trochu krátkozraký.
Jo? A ty víš, co za rok, dva k sehnání bude? Co ten bruselskej bolševik zase vyslintá a s drzostí sobě vlastní k tomu bude nutit ovčany.... Notabene když víš, že ty UV trubice vydrží docela dlouho (na rozdíl od LED).
Znáš úsloví "co je doma, to se počítá"? Dnes jako by zase bylo aktuální (a nemám tím na mysli to, co mnozí jiní, totiž že někde něco ukradli).
Jo a ještě jedna věc: je Ti 20 a děláš to na mnoho desítek let?
Celeron píše:Našel jsem fólie do laseru, co jsem používal dřív. Z B/W Page Pro 1250E s novým neorigo tonerem je to proti světlu šedivý. A barevná 2500 ty fólie samotný nechce brát vůbec, musel jsem na začátek nalepit PES pásku. Asi má nějakou optiku začátku. Výsledek ještě horší.
Kupovat originál Minolta toner do 1250 za 3000,- se mě nechce vůbec, nikdo nezaručí, co tam dnes sypou a zda by acetonovej fet fungoval.
Takže to vypadá, že jsem s home made osvitkou skončil. Ještě chci vyzkoušet fintu s Flipchartem a pokud to nezabere, je to konečná.
Ne, nikdo nic nezaručí, nicméně jsi ještě ani pořádně nezačal (čímž myslím třeba použití "staré" tiskárny HP s neoriginálním tonerem, případně dokonce dosypávaným, nafetování atd.) a už to vzdáváš.
No jak chceš, já jedu dál postupem, co jsem popsal výše, stojí to koruny až desetikoruny za jednu předlohu A4 a hlavně to spolehlivě funguje.
Viz můj podpis.