Covid - tak je to tady zas

Oddělená sekce o koróně. V žádném případě zde nejde o pokus či šíření jakýchkoliv poplašných zpráv, pouze o vyjádření názorů lidí, kteří jsou většinou zavření doma nebo v důchodu. Ale i tak jsou za názory odpovědní pouze jejich autoři.

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Zpráva
Autor
Cust

#181 Příspěvek od Cust »

Proč bych ti měl psát, jak bych to řešil já? Já o tom nemám žádné informace! Řešení bych mohl nabídnout, kdybych byl v procesu plánování namočený.

Ale zopakuju ti to ještě jednou. Nemám žádné informace o tom, abych mohl říct, že bylo něco ze strany naší vlády uděláno špatně.

Nic proti tomuto řešení nemám, proč bych měl vymýšlet jiné?
Cust

#182 Příspěvek od Cust »

DukeNuke: Mě jen rozesmálo toto (viz níže) a proto jsem se k těm prachům vyjádřil... Doteď jsem myslel, že vtipně. Teď už vím, že jsem dezolát, umím jen blbě kecat a hovno dělat, apod...
tomasjedno píše:
Pikofarad píše:což daňové poplatníky stálo zhruba čtyři miliardy eur (přes 98 miliard Kč).
Čili asi 200 Kč na osobu. To nemáš závažnější problémy?
DukeNuke

#183 Příspěvek od DukeNuke »

Takže když k tomu řešení nic nemáš, pak je ta diskuze zbytečná.
Pokud se ti jedná o to, že se pro..baly dvě miliardy, ano, to špatně je. Ale ne v tomto případě. najdi si jiný případ, pak s tebou možná budu souhlasit.
Pikofarad

#184 Příspěvek od Pikofarad »

Na kdejakou ptákovinu se dělají veřejné průzkumy.Zdravotní pojišťovny,které očkování částečně platí,mohly během pár dní zjistit zájem a data předat ministerstvu.Stálo by to zlomek toho,co stály prošlé šmakulády a jejich likvidace.
Cust

#185 Příspěvek od Cust »

DukeNuke: Ale já s tebou nediskutoval do té doby než si mě začal urážet...

To že se projebou prachy, to se občas stává. I u mě doma.

Ale zkusím to ještě jinými slovy: Když se někde projebou prachy, tak je to buď odůvodnitelné, pak ok, nebo ne, a pak se se to má řešit. Když někdo napíše, že to je jen pár miliard a proto to není důležité, tak se směju. A když napíšeš, že záleží na tom jestli se to týká kovidu nebo, třeba mě teď napadá, dětských hřišť, směju se znovu.
DukeNuke

#186 Příspěvek od DukeNuke »

Tak především - nezačal jsem tě urážet. Jen ses sám vcítil.
A dále - jak jsi psal, každej občas nějaký peníze pro..be. I doma, tedy každej z nás. U státu to proto nebude jinak. Ano, můžou být kontrolní mechanismy, ale ty zase budou stát peníze.
Co mě vadí víc jsou podplacené zakázky a úplatky. Toto by se mělo řešit především.
Cust

#187 Příspěvek od Cust »

Tady reakce na mě: (i když nevím co to je dezolát, tak mě to urazilo a o to i přesto, že jsem se o vakcínách nezmiňoval)
DukeNuke píše:Nejlepší na tom je, že kdyby nebyly vakcíny pro všechny, tak byste pořvávali jak je to možné - tedy kvůli vám, dezolátům, se objednaly vakcíny pro všechny - což vám, dezolátům, samozřejmě nebrání v tom pořvávat, jak to bylo uděláno špatně a blábolit o dobrém hospodáři.
Každej, kdo to nemá v hlavě úplně vybílený to pochopí.
A jestli chcete mocímermo kritizovat - teď když je po bitvě to máte zjednodušené - tak zkuste vymyslet vaše lepší řešení. Blbě kecat a ho*no dělat umí totiž každej.
Myslím si, že to nebylo vcítění. O dobrém hospodáři jsem psal (blábolil) já a k té předposlední větě jsi mi pak přidal, že jsem ti ještě neodpověděl. Takže to asi na mě bylo, ne?
Cust

#188 Příspěvek od Cust »

Tak jsem si toho dezoláta vygooglil:
1) bezdomovec nebo opilec, velmi odpudivého vzhledu, zápachu apod.
2) protagonista dezinformační scény, většinou trvale nespokojený jedinec na okraji společnosti, který si životní frustraci kompenzuje odmítáním společenských autorit a příklonem ke konspiračním teoriím a politickému extrémismu
:lol: to je fakt ostré
Hubert_79
Kontaktovat uživatele:

#189 Příspěvek od Hubert_79 »

Kolega DukeNuke o tobě má zřejmě velmi vysoké mínění :lol:
Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
PotPalo

#190 Příspěvek od PotPalo »

A dosť! Bolo to jasne blbé rozhodnutie a bodka. Objednať hneď 3 dávky pre každého je fakt na hlavu. To je ako objednať do potravín jogurty pre každého na tri týždne dopredu, pritom niekto jogurty neľúbi a niekto nemôže, a niekto sa živí niečim iným. Jasne že sa pokazia. Ale to normálny človek ktorý je za to zodpovedný musí vedieť. Normálne uvažujúci človek by objednal jednu dávku pre každého, potom by sa videlo. Použilo by sa napríklad 50%, tak 50% by ostalo a použilo sa ako druhá dávka. A už by sa približne vedelo podľa záujmu o prvú a druhú dávku, koľko objednať pre tretiu dávku, či záujem stúpa alebo klesá. Škoda by nebola žiadna. A keby sa aj hneď použilo 100%, tak by sa dostalo na každého.
Tu evidentne išlo o to, že čím väčší kšeft, tým väčšia provízia, a niekto bol poriadne nenažraný.
Je na čase vymeniť primátora Bratislavy, a celú tú neschopnú pakáž okolo.
DukeNuke

#191 Příspěvek od DukeNuke »

To by se nevidělo. Už tehdy se vědělo, že jedna dávka nestačí a za 14 dní musíš dostat posilovačku. Když nevíš, o čem se mluví, tak zalez do kouta a mlč.
Jako politik si prostě nemůžeš dovolit říct, že vakcíny budou jen pro polovinu populace, to by byly tvoje poslední slova.
Pikofarad píše:Na kdejakou ptákovinu se dělají veřejné průzkumy.Zdravotní pojišťovny,které očkování částečně platí,mohly během pár dní zjistit zájem a data předat ministerstvu.Stálo by to zlomek toho,co stály prošlé šmakulády a jejich likvidace.
A jak by to asi zjistily? Rozeslaly dotazníčky, a ty bys hned odpověděl? Minimálně dvě třetiny lidí by se na odpověď vykašlalo. Nemluvě o tom, že určitá část, která napsala ano, by si to rozmyslela.
xsc

#192 Příspěvek od xsc »

Pikofarad píše:Na kdejakou ptákovinu se dělají veřejné průzkumy.Zdravotní pojišťovny,které očkování částečně platí,mohly během pár dní zjistit zájem a data předat ministerstvu.Stálo by to zlomek toho,co stály prošlé šmakulády a jejich likvidace.
To je ale nesmysl. Zájem se v čase velice měnil, zatímco výrobce z pochopitelných důvodů chtěl dlouhodobou smlouvu. A kovid mezitím zmutoval do méně nebezpečné podoby. V době podpisu smlouvy tohle rozhodně jisté nebylo.
Celeron

#193 Příspěvek od Celeron »

Dneska v Chlumci vidím ženskou na elektrickým vozejku bez nohou a rukou. Ptám se kámoše, co jsem s ním kecal přes plot a dozvěděl se více. Teda jak takhle může žít? Pak si nedej "šmakuládu". :roll:
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Cust

#194 Příspěvek od Cust »

Celerone, ona nebyla očkovaná?
Celeron

#195 Příspěvek od Celeron »

Netuším. Koukni na datum článku a kdy to před tím chytla. Myslím, že v tý době byla první dávka jen pro doktory, onkologický a transplantovaný pacoše. Mluvil jsem s dašlím kámošem z Olešnice, kde žila a do tý doby jí nic nebylo, denně nachodila v práci spoustu kilometrů a skončila na zacpání cév ve všech končetinách.
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Zamčeno

Zpět na „Koróna (pouze pro registrované)“