Covid - tak je to tady zas

Oddělená sekce o koróně. V žádném případě zde nejde o pokus či šíření jakýchkoliv poplašných zpráv, pouze o vyjádření názorů lidí, kteří jsou většinou zavření doma nebo v důchodu. Ale i tak jsou za názory odpovědní pouze jejich autoři.

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Zpráva
Autor
Cust

#196 Příspěvek od Cust »

Jedna známá to nepřežila. Ta ale asi zemřela na strach. Měla z toho panickou hrůzu, když ji přišla SMS, že je pozitivní, tak nějak začala vyšilovat, pak horečky, hned sanitka a do hoďky mrtvá. V nemocnici byla jen pár desítek minut. Do té doby žila bez potřeby lékařů. :?
Pikofarad

#197 Příspěvek od Pikofarad »

Celeron píše: skončila na zacpání cév ve všech končetinách.

To vypadá na šmakuládu AstraZ.Prý vyjímečné a vzácné vedlejší účinky.
Naposledy upravil(a) Pikofarad dne 04 dub 2024, 18:26, celkem upraveno 1 x.
Celeron

#198 Příspěvek od Celeron »

Přečetl sis co jsem psal? V tý době co to chytla začínala Comirnati.
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
DukeNuke

#199 Příspěvek od DukeNuke »

To bys po dezolátech chtěl moc, aby četli. Tam jednoznačně zvítězilo přesvědčení nade vším.
Okamžitě bez jakýchkoli informací, natož důkazů, ví hned a naprosto přesně, čím to bylo. Stačí mít fakebůk a je hned odborník na všechno.
Naposledy upravil(a) DukeNuke dne 04 dub 2024, 18:39, celkem upraveno 1 x.
Pikofarad

#200 Příspěvek od Pikofarad »

No,měla štěstí v neštěstí.Kdyby ty sraženiny doputovaly do plic nebo k srdci,tak už by ji vyhrávali

@DukeNuke
Vidím to ve svém okolí,očkováni mají potíže a to nemalé.5 blízkých co měli 2 až 3 dávky.
tomasjedno

#201 Příspěvek od tomasjedno »

Celeron píše:Netuším. Koukni na datum článku a kdy to před tím chytla. Myslím, že v tý době byla první dávka jen pro doktory, onkologický a transplantovaný pacoše.
Celeron píše:Přečetl sis co jsem psal? V tý době co to chytla začínala Comirnati.
Článek je z 8/22, příhoda byla z kraje 22, to už jsem měl v těle třetí dávku.
Ta Astra je dost nepravděpodobná, v té době se Astrou očkovalo jen výjimečně. Např. 10.1.2022 bylo 66.805 dávek Pfizer, 10.004 Moderny a 4 AstryZ.
Celeron

#202 Příspěvek od Celeron »

tomasjedno píše:Článek je z 8/22, příhoda byla z kraje 22, to už jsem měl v těle třetí dávku.

Koukám do svýho protokolu, že jsem se o rok spletl. :oops: Leden 21 první, květen 21 druhá a srpen 22 třetí. To to letí, to to letí.
Jirka

tomasjedno

#203 Příspěvek od tomasjedno »

Jj, letí. Moje první reakce taky byla, že se v té době teprv začínalo očkovat, a musel jsem se kouknout na datumy.
Cust

#204 Příspěvek od Cust »

DukeNuke píše:To bys po dezolátech chtěl moc, aby četli. Tam jednoznačně zvítězilo přesvědčení nade vším.
Okamžitě bez jakýchkoli informací, natož důkazů, ví hned a naprosto přesně, čím to bylo. Stačí mít fakebůk a je hned odborník na všechno.
Evidentně jsi taky nečetl. Myslím, že by jsi si měl s někým promluvit. Kamarád má živnost jako psycholog. Klidně tě s ním spojím. Navíc má doktorát UI a automatizace, tak by ti mohl být blízký...
DukeNuke

#205 Příspěvek od DukeNuke »

Tak bys za ním měl zajít. Už moje bába říkávala, že když trefíš husu, zakéhá.
Podle tebe je správné a naprosto logické tvrdit, že:
Pikofarad píše:To vypadá na šmakuládu AstraZ.Prý vyjímečné a vzácné vedlejší účinky.
když nikde v článku není ani zmínka o tom, že by dotyčná prodělala očkování? Pak si sám urči, co jsi zač.
A o tomhle tvrzení:
Pikofarad píše:Vidím to ve svém okolí,očkováni mají potíže a to nemalé.5 blízkých co měli 2 až 3 dávky.
lze s úspěchem pochybovat. V roce 22/23 jsem se intenzivně zabýval následky po očkování proti covidu. Ani jeden z těch, kdo tvrdil, že v jeho okolí je 5 případů mi nebyl schopen sdělit jejich jména a dát kontakt, a to ani v případě, že jim bylo přislíbeno mimořádné odškodnění. maximálně jsem dostal kontakr na někoho, kdo zná někoho, kdo zná těch 5. Samozřejmě nic. Byl jsem v centrech, kde měli lidi zkolabovat hned po píchani, byl jsem v nemocnicích, kde měly umřít desítky lidí na následky očkování. Zbytečná ztráta času. Takže asi tak.
Cust

#206 Příspěvek od Cust »

Ne, to mě až tak nezajímá. Mě šlo spíš o to, že člověk, který se opakovaně snaží urážet druhé má problém. No, tak se ti snažím pomoct. Jmenuje se Jakub Jura a je fakt dobrý.
Já si s ním dávám občasné (teď už spíše výjimečné) seance u piva.

PS: Moje žena měla po očkování problém. Jméno: Veronika Kristová, ale už je cajk a žádné trvalé následky. Každopádně druhou dávku už nepodstoupila...
tomasjedno

#207 Příspěvek od tomasjedno »

To já jsem měl po očkování taky problém - reakce byla tak minimální, že jsem je podezíral, že mi píchli placebo :D
Cust

#208 Příspěvek od Cust »

:-) Někdo to snášel bez povšimnutí. Já jsem taky za svůj život neměl s podobnými zákroky žádný problém. Nicméně to placebo je docela zajímavý. Nějaký právník (netuším už jméno) se pokoušel dokázat, že farma firmy opravdu dodávali v některých šaržích placebo (fýzák) aby mohli sledovat účinky v populaci. Myslím, že ten proces je stále jedoucí a snaží se usvědčit farma firmy z kartelu a z řízeném pokusu na lidech. Vtip je v tom, že by to musela být dohoda všech výrobců, aby se navzájem placeba nepřekrývala - jinak by se to nedalo korektně vyhodnotit. Ať už je to opravdu stále jedoucí proces nebo blbost o které jen někdo plácal, že by se mohl uskutečnit a vyhodnotit, tak vám řeknu, tu práci s daty (ještě dost nepřímými) tedy nikomu nezávidím. :lol:
Celeron

#209 Příspěvek od Celeron »

To neznáš, přesný počítání s naprosto nepřesnejma vstupníma datama, občas cucnutejma z prstu? Na tom byla třeba založená sálová výpočetní technika pozdního bolševika. :wink:
Jirka

Cust

#210 Příspěvek od Cust »

Héj Celerone, analýzy dat jsem dělal... Aktuálně, měl jsem problém s citlivým měření, které drtivě poznamenávalo rušení. Výsledky experimentů neodpovídali zkušenosti a já dělal drsné korekce měření na základě vyhodnocování rušení z jiných měřáků. Docela nehezký problém, který mi pár dní zabral (přepočty), tedy než jsem upravil HW, tak aby bylo vše ok. Dnes jel docela zajímavý experiment, který vyhodnocoval jeden vážený profesor a strašně si pochvaloval jak to dopadlo a jak jsou "čísla" krásně velká. Vtipem jsem poznamenal, jestli nechce opět udělat přepočty naměřených dat? A on na to, Čuste, ty tvoje bulharské konstanty, ty jsi měl studovat ekonomiku. :lol: Je to stále stejné!
Zamčeno

Zpět na „Koróna (pouze pro registrované)“