S: Chladiče a sklolaminát tlouštky 1mm
Moderátor: Moderátoři
S: Chladiče a sklolaminát tlouštky 1mm
A ten chladič vpravo používá kolega ve výrobě regulací. Dodává mu ho už na míru obrobenej Enika Nová Paka.
Že by ses mě revanšoval jedním toroidem?
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Hledám něco za normální ceny, nechci překupníky, na elektropřístroj mají křížový klíč za 561, který je úplně ten stejný jako z Alika, kde je za 47kč.
Takže k chladiči nic bližšího nejspíš taky nechceš. Ten kolega je má v zásobě dýlka asi 60 cm, nákupka ne zrovna lidová, asi 12 stovek bez daně. V Enice kupujou metráž a nakrátěj mu je na frézce jen když si je objedná na svoji výrobu.
https://www.ehlinik.cz/hlinikove-chladi ... fYQAvD_BwE
samponek píše:Hledám obchod v metráži kde to ještě není rozřezaný
Já ti snad do tý Eniky ing.Brožovi zítra zavolám. Každej rozřezanej snad vzniká z nerozřezanýho. Nebo si snad myslíš, že ty 60 cm dlouhý chladiče pro regulace BMR svařujou či lepěj z kousků?
Jo to v týhle bedně, skoro na celou výšku, viz foto.
Malý rozřezaný kousky se nabízí skoro na každým webu s elektronikou, ale nerozřezaný s žebrama 5mm od sebe ( jako na obrázku vpravo) jsem našel zase jenom v číně.
A víš jak to je, v číně můžeš koupit malý drobný lehký věci, kde je doprava do 1kg dotovaná, to znamená často i zdarma, ale když je to více kilo, tak už jsou to rázem tisíce.
viz. strojirenstvi.cz/ t=44928.
(Musím přiznat, že ty největší kousky už jsem koupil já, ale časem jistě přibudou další.)
Pokud se ti nechce se tam registrovat kvůli takové drobnosti, tak mu můžu na tebe předat kontakt, pokud chceš.