objednávka u Mouser
Moderátor: Moderátoři
A propo, nějak nerozumím tomu " platbu poštovného z USA, ale jen přes ČR" To je ještě něco dalšího mimo těch 1300?
Díky za nabídku.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Cust píše:No, když to nakoupím já, tak to dovezou mě a musel bych ti to přeposlat...
Aha, já myslel, že je ještě nějaká finta podle ceny, kdy to posílají z USA nebo z nějakýho evropskýho meziskladu. Někde jsem něco takovýho zažil, ale už si nepamatuju, u koho to bylo, jestli Mouser, Solarc, Welsch Allyn a nebo Nielsen session, se kterejma jsem před 15 lety z USA přímo obchodoval.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Do zahraničia sa posiela veľmi ľahko. Zabalíš to do papierika ktorý prelepíš izolepou, strčíš do obálky, a podáš na pošte ako obyčajný list, kde povedia cenu poštovného. Mne to príde do schránky. Peniaze pošlem na účet v ČR, mám FIO.
Posielam adresu do správy, platba potom podľa poštovného, nemám tušenia koľko to dnes je (zdražujú každým rokom).
Ešte taká sranda že XC6383A331M (H33D smd 3-pin) sa asi nenájde, že? Mám to tu dlho poznačené, ale akoby to ani neexistovalo. Je to nejaký step-up 3 pinový obvod, ktorý robil z 1,5V asi 3.3V pre bielu 1W LEDku. 4V z Li-ion sa mu už nepáčilo, pritom na baterke bolo napísané že pri 3,6V by to malo byť 3W. Teda pár dní to svietilo perfektne, ale raz už pustilo kúzelný dym a koniec.