Prosím o radu. Kamarád mi přinesl navigaci Garmin Drive51 s tím, že ji vytáhl po delší době a při zapojení mu stále ukazovala na displeji symbol nabíjení baterie. Proto si pořídil novou baterii a nyní po výměně se mu navigace neustále restartuje ( rozsvítí se nápis Garmin - vypne atd. ). Po odpojení baterie se navigace chová jako před výměnou - svítí symbol dobíjení. Neporadí někdo co zkusit, kde se stala chyba? Děkuji.
To bylo to první co jsem udělal, ale s tou starou se chová jako když tam není - naskočí symbol nabíjení. S novou se navigace stále restartuje. Změna s novou je, ale.....
Ta nová baterka je zřejmě oyebaná. Restarty znamenají, že se zvedne odběr a tím na ní poklesne napětí - mizerná baterka není schopná to napětí udržet dostatečně vysoko, aby hlídání velikosti napětí nedalo pokyn k resetu. Zkus paralelně k ní připojit DOČASNĚ velkej elektrolytickej kondenzátor, minimálně 1000uF nebo radši ještě víc - co to udělá. Zkusit jde taky paralelní připojení nějakýho výkonnějšího zdroje s napětím nabitý baterky - ta elektronika sice při chodu bere dejme tomu 100-150mA nebo ještě míň, ale při startu se odběr navyšuje klidně i na jednotky ampér - špičkově, třeba jen na zlomky sekund, ale pokud tu odběrovou špici nemá co pokrejt, je zle ...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě !!!
Kdeš koupil tu baterku a jakýho výrobního data je ta navigace? Já jsem měl podobnou zkušenost s baterkou do Mini DV kamery Sony po 8 letech od zakoupení nový kamery. Náhradní baterka z Avacomu se chovala hůř, než původní. Pak mi jeden jejich zaměstnanec nabonzoval dle výrobního čísla baterky, že se jim válela 6 let skladem.
Baterii koupil kamarád BScomu ( snad ) a při najíždění/restartech navigace napětí drží. Ono podle odkazu od rnbw to opravdu vypadá, jak píše, na rozosrany firmware. Je to diskuze v angličtině, tak ji zkusím postupně přelouskat.