Aktuálně Česká pošta 2022-2025
Moderátor: Moderátoři
Ano, vím, že Balíkovna je na tyhle "pobočky" připojená online přes terminály Sazky ale proč to dává 2 x avízo a přitom prvním tam balík není?
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Ze Sazky přišlo: "Prijdte si pro balík (cislo), jeste dnes. Ceka Vas v Balikovne (adresa). PIN v predchozi zprave."
Takto doslova a do písmene. No a mezi tím celej víkend i když má Hruška otevříno v so i ne.
Jedině že by to, co doveze Balíkovna do výdejního místa, musely prodavačky scanovat do toho terminálu Sazky a v mým případě se na to vybodly a nebo udělaliy chybu. Nevím, jak tohle funguje.
Jo a ty prodavačky hledaj balík na jméno, pak teprve při předání chtěj kód.
- Hubert_79
- Kontaktovat uživatele:
Celeron píše:Jedině že by to, co doveze Balíkovna do výdejního místa, musely prodavačky scanovat do toho terminálu Sazky a v mým případě se na to vybodly a nebo udělaliy chybu. Nevím, jak tohle funguje.
Pravděpodobně to takhle bude, taky netuším, neb v balíkovém provozu nejsem. Taky mohl být výpadek, případně odstávka.
Detailní informace k zásilkám
DRxxxxxxxxxxX
Typ zásilky: Balík Do ruky, Hmotnost zásilky: 4,22 kg, Velikost: S, Výše dobírky: 0 Kč, Počet kusů: 1 kus
Datum Událost PSČ Místo vzniku události
19.4.2024 Dodání zásilky. 10003 Depo Praha 701
19.4.2024 Doručování zásilky. 10003 Depo Praha 701
19.4.2024 SMS zpráva adresátovi - termín doručení zásilky.
19.4.2024 Příprava zásilky k doručení. 10003 Depo Praha 701
19.4.2024 Přeprava zásilky k dodací poště.
19.4.2024 Zásilka vypravena z třídícího centra. 22200 DSPU Praha
18.4.2024 Zásilka v přepravě.
18.4.2024 SMS zpráva adresátovi - zásilka převzata do přepravy.
18.4.2024 Zásilka převzata do přepravy. 76331 Brumov-Bylnice
18.4.2024 Obdrženy údaje k zásilce.
A nyní mám rekord doručení z AE díky ČP, za 8 dní i s víkendem.