Výpadky DVB-T2 signálu
Moderátor: Moderátoři
Ohledně rušení od LTE. Bojiště má kanálovej zesák na K45 a Krásno má směrem k gymplu a kostelu sejto. Tu LTE zádrž tam ale příležitostně dám, akorát že s IEC konektorama zrovna Sepo nemá.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Celeron píše:...Tu LTE zádrž tam ale příležitostně dám, akorát že s IEC konektorama zrovna Sepo nemá.
A byl by problém střihnout kabel, dát na něj eFka a s jednou F-F spojkou ve výstupu filtru použít třeba toho Fagora? Má totiž na výstupu F-samce, tak je ta spojka nutná.
Nakonec, i když je K45 už dost blízko ke zlomu filtru LTE48 od Fracara, šel bych i do něj. Po zkušenostech se začátky LTE800, zvládaly filtry LBF766 odfiltrovat kanál 60 poměrně skokem, o vyšších nemluvě.
Jinak, když jsem po vyklizení pásma 700 MHz musel použít pro K45 samostatný zesilovač, třeba i se vstupní selektivitou, už jsem to s LTE zádržemi moc nepřeháněl - když tam byly ty do 766 MHz, nechal jsem je tam (taky co s nimi?), místo propusti do K48 jsem měl jsem pro jistotu připravenou ještě kanálovou propust pro K45 z Terozu, stříhl jsem kabel půlmetr až metr před vstupem zesilovače a tu propust do něj zařadil. Jo, prodražilo to anténu, ale byla místa, kde to s bitovou chybou udělalo doslova krátký proces.