XIAOMI Redmi Note 10 5G notifikace
Moderátor: Moderátoři
- Hape
- Kontaktovat uživatele:
V prvním způsobu zamčení aplikace v operační paměti mi nefunguje bod č. 2. a tím pádem ani následující.
Ve druhém způsobu nemám v nastavení systémových aplikací položku "Optimalizace", takže se nedostanu dál než k bodu 3.
Nevím, o jakých "bodech" píšeš. Schválně jsem si aplikaci nainstaloval a žádné extra systémové nastavení, kromě odsouhlasení oprávnění, jsem nepotřeboval. Potřebná nastavení jsou uvnitř aplikace.Hape píše:...nefunguje bod č. 2. a tím pádem ani následující.
Ve druhém způsobu nemám v nastavení systémových aplikací položku "Optimalizace", takže se nedostanu dál než k bodu 3.
- Hape
- Kontaktovat uživatele:
Tu notifikační aplikaci jsem zkoušel, po otevření chtěla potvrdit nějaké nastavení, ale bylo to v angličtině, tak jsem nevěděl co bych potvrzoval a raději to ukončil. Proto jsem se ptal, jestli nemá někdo vyzkoušenou podobnou aplikaci, která by byla v češtině.
Aplikace je vybavena češtinou, stačí ji jen zapnout. Dá se to udělat tapnutím na Extras (poslední položka dole) a v nabídce tapnout na Set Language a zaškrtnout Czech.
- Hape
- Kontaktovat uživatele:
Ale mám velké pochybnosti o tom, že mi vydrží běžet na pozadí až do zítřka.
Ve stavovém řádku nemám zobrazené to TE ani když je aplikace spuštěná na popředí a ve všeobecném nastavení je služba zapnutá.
Včera jsem si hrál ještě s jinou aplikací která mi na předchozím mobilu na pozadí zůstávala spuštěná a našel jsem nějaké nastavení nepoužívaných aplikací. V něm jsem vypnul pozastavení aktivity při nepoužívání, ale stejně mi jí Android přes noc ukončil.
P.S.
Ještě mě napadlo podívat se na nastavení nepoužívaných aplikací pro True Edge a volba pro zapnutí nebo vypnutí pozastavení je zašedlá a neaktivní, asi si to v systému nějak natvrdo deaktivovala, tak snad na pozadí zůstane trvale.
Zajímavé je že jiné aplikace, které by měly také běžet na pozadí, si to takhle ošéfovat neumí. Mám třeba aplikaci od zabezpečovacího systému Ajax a Battery Monitor pro hlídání baterie v autě a ani jedna na pozadí nezůstane aktivní ani když jsem jim vypnul pozastavení.
1. V systémovém Nastavení/Oznámení/Oznámení aplikací musí být pro tuto aplikaci oznámení zapnuto. (Přesné označení cesty k menu se liší dle verze Androida) Viz příklad foto níže.
2. Po splnění bodu 1 v menu aplikace Všeobecné vypnout a znovu zapnout službu Enable/Disable True Edge. Mělo by ihned následovat zvukové i optické oznámení (podle povolených možností) ve stavovém řádku a také ve stažené roletce.
True Edge zapne celý display čo sa prejaví zobrazením zamykacej obrazovky po skončení upozornenia. Redmi Note 12 Pro 5G
- josef_novak
- josef_novak