P: Osciloskopická obrazovka Gould OS300

NEKOMERČNÍ nabídka přístrojů, součástek a náhradních dílů

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
MiraSt

P: Osciloskopická obrazovka Gould OS300

#1 Příspěvek od MiraSt »

Nabízím tuto obrazovku. Typový štítek nemá. Mému stroji odešlo síťové trafo a i když se mi to podařilo rozchodit pomocí čtyř traf umístěných vně, není reálné to poskládat dovnitř. Mmjn škopek nepotřebuju. I tento jsem dostal jinak by byl už dávno v SD.
Obrazovku pokládám za cennou z celého stroje. Cena 300.-
Přílohy
Gould.jpg
Gould.jpg
Posílal jsem elektřinu horníkům. Už dofárali. Důl Staříč - Paskov. Demolice běží naplno.
jirka5

#2 Příspěvek od jirka5 »

Není škoda z toho dloubat obrazovku, když to v podstatě chodilo a někdo by měl třeba možnost si to trafo (nechat) převinout?
rnbw

#3 Příspěvek od rnbw »

Je.
MiraSt

#4 Příspěvek od MiraSt »

Určo ne. Ani jsem neměl myšlenku to nabídnout jako nefunkční.
Byla k tomu jenom jedna sonda.
Půjde to do SD. Kromě té obrazovky. Tu si nějaký čas nechám pokud někdo neprojeví zájem. Docela svítila.
Myslím, že jako nefunční stroj to nemělo žádnou cenu. K mání jsou jiné a funkční škopky např. na Bazošu.
Posílal jsem elektřinu horníkům. Už dofárali. Důl Staříč - Paskov. Demolice běží naplno.
rnbw

#5 Příspěvek od rnbw »

Cely osciloskop s popisom zavady by urcite aj tu niekto kupil. Staci opravit napajanie a ma funkcny osciloskop - bud na pouzivanie alebo dalsi predaj.

Samotnu obrazovku kupi len ten, kto ma tento osciloskop a nefunkcnu obrazovku. Takych ludi bude velmi malo, okolo nuly.
jirka5

#6 Příspěvek od jirka5 »

rnbw: lépe bych to nenapsal. Navíc odůvodňovat vyhození přístroje do SD tím, že jich je spousta jiných na prodej, vůbec nedává logiku.
MiraSt

#7 Příspěvek od MiraSt »

Jenže jsem si to chtěl převinout. Ale jakmile jsem to trafo rozebral tak to by bylo tak složité, že jsem se do toho nedal. Tak proto to nabízím jako na součástky.
PS. Amatérsky jsem si převinul toroidní síťové trafo v zesilovači které taky chytlo mezizáviťák tak, že pralo pojistku. Systémem odvinutí sekundáru a primáru a zpětné navinutí téhož. A že to byla fuška ten primár vytrhat z toho laku. Trafo trochu nabylo na objemu, ale.. funguje.
Ten škopek nemá akorát trafo. To mám rozebrané v krabici. Ta obrazovka je jenom vystříhaná ze šasi. Dá se namontovat nazpět. Ale kdo by to chtěl v takovém stavu..
Habesan
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Habesan »

Případný zájemce ovšem bude muset vzít na vědomí, že poštovné za celý osciloskop i s tou obrazovkou a rozebraným trafem bude vyšší, a také že opatření balícího materiálu nějakou dobu zabere.
samec

#9 Příspěvek od samec »

MiraSt píše:Typový štítek nemá.
Mullard 56825GY alebo 56825GM. ?
Odpovědět

Zpět na „Nabídka přístrojů, součástek a náhradních dílů“