Jaký holicí strojek?
Moderátor: Moderátoři
Jaký holicí strojek?
Do teď bylo holení žiletkou, ale to levou rukou nedám.
Starý planžetový Braun už moc neholí a planžety ani nože nejsou.
A tak je otázka, jestli opět planžetový nebo rotační a taky od koho. Nemusí to být kosmické technologie. Rád bych se vešel max. do 2000,-Kč.
Dík za tipy.
použití - ocel nestojí za moc...pravda jsou i dražší = kvalitnější
když elektriku tak mrkni na zn. Remington, planžeta i rotační, něco
vybereš ujec google napoví.
A kutilmile - nelituju tě
Holení mi vadí (všude krev a odřezky tkání), fousy ale taky. Takže stříhací mašinka jak píše EKKAR a stav trvalého strniště. Bez nástavce to bere asi na 1,5 mm, opakuju po týdnu.
(Navíc se o bradu dobře pucuje špína za nehtama.)
Jinak na levačku se člověk naučí, když musí. Můj táta měl pravačku pres rok chromou po úraze. Naučil se levou psát, to nebyl takovej problém. Nejhorší prej bylo si levou utřít prdel a pak zapnout džíny.
Nepotřebuju ho. Já nosím plnovous. Takže zadara nabízím.
ransom píše:Já se naposledy holil 28.9.1988, což byl poslední den vojny.
Holení mi vadí (všude krev a odřezky tkání), fousy ale taky. Takže stříhací mašinka jak píše EKKAR a stav trvalého strniště. Bez nástavce to bere asi na 1,5 mm, opakuju po týdnu.
(Navíc se o bradu dobře pucuje špína za nehtama.)
Jinak na levačku se člověk naučí, když musí. Můj táta měl pravačku pres rok chromou po úraze. Naučil se levou psát, to nebyl takovej problém. Nejhorší prej bylo si levou utřít prdel a pak zapnout džíny.
AC luxacia praveho ramena (pad na bicykli, športom k ... ). Naučil som sa ľavačkou všetko okrem písania (toaleta, holenie-najprv strojčekom na vlasy, neskor multižiletkou, sprcha), dokonca v aute už podvedome zaťahujem ručnú brzdu ľavačkou počas toho ako pravou presuniem paku automatu do P
Blbe je že ma ešte čaká vyberanie toho plocháča s hákom ktorý mi tam namontovali
https://nakup.itesco.cz/groceries/cs-CZ ... 5100385047
Ale používám běžně tyhle
https://www.braun.cz/cs-cz/male-groomin ... n/series-1
bez akumulátoru, jen na síť.
Ale mně moc fousy nerostou.
A kutilmile - nelituju tě
Holím se tak 1x za 3 dni, delší prodleva už moc nejde.
Dík za tipy