XIAOMI Redmi Note 10 5G notifikace

Vše, co se týká mobilních telefonů, GSM bran, mobilních datových připojení

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
masar

#46 Příspěvek od masar »

Po předešlém nastavení ještě proveď RESTART telefonu. Někdy to pomůže.
Jinak bych v tvém případě, pokud je to možné, navštívil nějakou "buňku" operátora (O2) osobně a nechal ho provést příslušná nastavení.
Ušetříš.
:wink:
TAKJAN

#47 Příspěvek od TAKJAN »

Ptal, koukala se a OK. Reset nepomohl, hláška mobilní sít není k dispozici. V tom návodu není řeč o té ikonce wifi + vowifi. Prolezl jsem i xaomi fórum a nic nenašel.
masar

#48 Příspěvek od masar »

Co to je "koukala se a OK"? Závěrem takové návštěvy přece musí být jednoznačný verdikt: buď "jde to, ale my to neumíme nastavit" nebo "nejde to z těchto a těchto důvodů". Operátor může na místě zkontrolovat nastavení dané SIM-karty, potřebná nastavení a aktivace. Neslouží k tomu jen dostupná menu telefonu, ale různé jiné fígle (číselné kódy, skrytá menu...)
TAKJAN

#49 Příspěvek od TAKJAN »

Po mém dotazu odpověděla, že ano, čez mobil podporuje vowifi a to na mém tlf čísle. A můj typ mobilního telefonu potvrdila že podporuje. Víc asi nic neřekne.
Zkusím se zítra dostat na tech. podporu.
masar

#50 Příspěvek od masar »

Měl jsem na mysli (a psal jsem to) osobní návštěvu. Bez funkčního VoWifi bych neodešel.
matahari

#51 Příspěvek od matahari »

Zkoušel jsi to na jiné WiFi síti, protože ta hláška je divná "mobilní síť není k dispozici".
Na tom předchozím telefonu fungovalo volání přes WiFi?
TAKJAN

#52 Příspěvek od TAKJAN »

Osobně jsem nikde nebyl asi dvacet let, myslím různé společnosti, banky, operátory a podobnou verbež. Mezi kterou se zařadil čez vskutku špičkově. Po dnešním hovoru s trochu bystřejší osobou nakonec vyplynulo, že vowifi neposkytují. Tak dík všem za pomoc..
matahari

#53 Příspěvek od matahari »

Pokud jsi to teda neměl ani na předchozím telefonu, tak se určitě bez toho obejdeš.
Dostupnost signálu je u nás dobrá. Tohle využije jen někdo, kdo má např. chalupu někde mimo civilizaci, ale má možnost bezdrátového internetu, nebo ti co se vyskytují dvě a více pater pod zemí.
TAKJAN

#54 Příspěvek od TAKJAN »

Právě že u nás není dobrý signál, ani náhodou. Chodit k oknu považuju za poněkud zastaralé. Ale co, většina ví, že se mi nedovolá, blízké osoby znají číslo na pevnou linku.
Artaban001

#55 Příspěvek od Artaban001 »

VoWifi a VoLTE u T-Mobile mi fungovalo pouze na telefonu T phone (svítily ty ikonky) se stejnou SIM. Takže kdoví, čím to má operátor podmíněný.
Telefon mám teď Motorola Moto G84 5G
Odpovědět

Zpět na „GSM / CDMA / LTE technika a telefony“