Odsavač, celkem slušný
Moderátor: Moderátoři
Odsavač, celkem slušný
Díval jsem se i na Quick 6101/A1, ale po zjištění ceny mě to rychle přešlo.
Tak sem hledal na Ali a našel zajímavý vevor XF250U. Vypadá dle EEVblogu, že je to nějaká kopie PACE.
Objednáno včera s požadavkem na 230V verzi. Dovezel Geis dnes. Celkově 4200 (byl nějaký jarní kupon 20USD a kupon z obchodu..
První test vypadá, že odtah slušný, hluk přiměřený. Nádoba ocelová, filtr trojitý. Pokud někdo řeší pdoobný problém
Díky
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Dnes sme zhodou okolností "prevetrali" systém voľného odsávania (von) z pájkovacích dvoch pracovísk.. potrubie Fí 110mm už po roku a pol majú známky veľkého zanesenia splodinami... a ten odsávací ventilátor, ktorý to vyhadzoval von do priestoru bol neskutočne "zasratý"...
Na nejaké domáce žuvanie by určite stačil, ale na 8 hodinovú denodennú prevádzku určite nie...
Někdo vystačí i s odtahem na stole/bez čehokoliv. Já už se začínám možným dopadem víc zabývat, asi jak člověk stárne a občas vidí ty osudy (i mladých) lidí okolo...
Celeron píše:Zítra Ti pošlu do emailu STL, sem se to nevejde. Je to na stůl. Někde mám i verzi na stojan z podobný lampičky ale nemůžu to nalýzt.
dej fotku možná by mě to taky zajímalo a napsal bych si o data díky
https://www.youtube.com/watch?v=XWNqD-ngWa0
Ten Vevor mám hezky pod stolem a husí krk s hubicí vedený za stolem na prac.desku. I na nízký stupeň pěkně odvádí výpary. Vesměs samá chvála až na malé zapínací tlačítko foliového typu. Špatně se mačká a musím se ohnout,abych ho zapnul prstem.
Možná by to stálo za to, dodělat si paralelně na to foliové tlačítko konektor pro externí ovládání.
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...