Jaký proud SS odebírá dynamo ze Škodovky?

Poruchy, opravy, rady, návody

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Kvicala_r

#16 Příspěvek od Kvicala_r »

sorry malinko OT k tomu regulátoru: Jo doma byla taky jedna užovka GLS 4/1979. Ta měla pro 55A dvoucívku regl, to až já jí pak dal polovodič. Chladič oleje tekl, tak jej tatík vyřadil a ty dvě přívodní hadice jen sešrouboval vhodným průchozím šroubem...
Ale na ty světla vzpomínám moc rád.
EKKAR

#17 Příspěvek od EKKAR »

Já myslel do kompletní výroby. Bylo to v rámci posledního velkýho "faceliftu", když se blinkry přestěhovaly z nárazníku do boků masky na hranu blatníku, světla se konečně zaoblily do obrysu a všecky podtypy dostaly vytažený blatníky a pod ně rozšířený nápravy a 13" kola. Další změny až do roku 1989 pak už byly jen v motorech, převodovkách a zadní nápravě a částečně i ve vnitřní vejbavě. Kastle zvenku už se ale tvarově neměnila.
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
radioelectrum

#18 Příspěvek od radioelectrum »

Klob1 píše:
pepik9 píše:Poznámka: staré škodovky měly 200W, 55W měly Jawy.

Dobře. Škodověnka 100, ale ono to spíš může být 1000MB. Mám dojem, že jsem to už v té 100vce neměl, a byl tam už altík.

1000MB a 100 do roku 1972 měla dynamo 300W později už byl alternátor.
starší Škodovky Spartak, Octavia, 1202STW měli dynamo 200W.
MiraSt

#19 Příspěvek od MiraSt »

Kvicala_r píše:Chladič oleje tekl, tak jej tatík vyřadil a ty dvě přívodní hadice jen sešrouboval vhodným průchozím šroubem...
No já ty hadice zaslepil. Jako na jiných Š které chladič neměly.
Posílal jsem elektřinu horníkům. Už dofárali. Důl Staříč - Paskov. Demolice běží naplno.
Odpovědět

Zpět na „Svářečky, UPS, nabíječe, měniče, zdroje, trafa a další“