Zahradní hadice
Moderátor: Moderátoři
- pocitujlasku
Normalna hadica, ktora sa tlakom vody natiahne. Mam ju par rokov, zatial ziaden problem. Na polievanie zahrady super, lebo nemusis vlacit tie neohybne hadice.
Len musis pamatat na to, ze sa to neda pouzit len tak, z nejakej nadrze, ale musi tam byt aspon nejake cerpadielko, aby ju natiahol.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
- pocitujlasku
- pocitujlasku
Jodr: ono je dobre si obcas precitat aj navod a pozriet aky max. tlak to zvladne. Aby potom clovek nebol prekvapeny, ked to nefunguje tak, ako ma. Co si tak vsimam okolo seba, tak vela ludi navod ani len neotvori a rovno nadava, ze co je to za smejd, lebo nefunguje tak, ako si to oni predstavovali.
Jsou samozřejmě lidi, co vyvedou ven na zahradu hadici z domovního vodovodu, ale asi jim tam toho moc neporoste. Dešťová voda je prostě akorát.
X - krát som v prvej sezóne opravoval utrhnuté koncovky vždy inou metódou ... a neudržalo tú hadičku nič. Buď ju zvlieklo, alebo odtrhlo...
Nechal som si ju pre prípad, že raz sa mi "podarí" zberať dažďovku do IBC kontajnera a nejakým "práčkovým čerpadielkom" nech si cez ňu baba kvetinky zalieva... To jej asi neublíži...
..a možno už aj spráchnivela
- pocitujlasku
rnbw píše:Ked to nevydrzi bezny tlak vo vodovode, tak je to smejd. Uz vidim, ako si niekto k hadici kupuje este manometer...
Na prvy pohlad je to vidiet, ze to nie je hadica na vysoky tlak. 5.5 je uz podla mna dost vela. Je to hadica na polievanie zahradky a nie na privod do domu. Preco ludia nerozmyslaju a myslia si, ze svet funguje tak, ako si myslia oni. Ako som pisal, v navode bude spomenute, aky je max. tlak, a stazovat sa, ze nevydrzi nieco, co je mimo povoleny rozsah je nezmysel.
To sa mozem rovno stazovat, ze mi 0.75 kabel nezvlada napajat bezny dom a roztavi sa.