Daň z nemovitosti

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
p32

#31 Příspěvek od p32 »

Celeron píše:Jó, holt úřad blíž občanovi. :twisted:
Ne, to je právě ukázka toho, když občan sere na úřad. :lol:
Celeron

#32 Příspěvek od Celeron »

Ty jseš jako vždy ftipnej jak sáňky v létě. :roll:
Koukal jsem na Daňovej portál a předpis 1280,- zaplatit 0,- Koukám dál jak to a oni si to vzali z přeplatku jiný daně. Ještě tam něco zbylo. Ale je jim úplně šumák, že jedno je daň z podnikání a druhý daň z domu mimo podnikání. No hlavně že se stát nažral. :roll:
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
p32

#33 Příspěvek od p32 »

Celeron píše:Ty jseš jako vždy ftipnej jak sáňky v létě. :roll:
Jasně, taky se to dá takhle omluvit nebo vymluvit se. Na srovnání daně tímto způsobem mají právo, jsi stále FO i v podnikání. Stačí si přečíst jejich pravidla a je to jasné. Problém je u tebe asi ten, že si to kontroluješ až v době, kdy je skoro pozdě, ale mohou za to oni. Já mám všude nastaveno, že se přeplatky budou vracet a nedoplatky účtovat a vyžadovat k zaplacení. Samozřejmě, že každý to má podle svých potřeb, ale vyhovuje mi, že to mám vše oddělené a konkrétně přehledné.
Celeron

#34 Příspěvek od Celeron »

No je jim to jedno, maj na to právo, ale až přijdou na kontrolu, tak ti za to daj flastr, protože daň, kterou si dáš do nákladů a oni ti ji vrátí jako přeplatek, musíš dát zase do příjmu.
Takže není až tak jednoduchý správně vykázat tenhle přeplatek na daň co nesouvisí s podnikáním.
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“