Červenej celofán - náhrada
Moderátor: Moderátoři
Červenej celofán - náhrada
Mám sice červenej transparentní a kouřovej plexik 2 mm ale ten kvůli tloušťce dát nejde.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
- jezevec
- Hlavní moderátor
- Kontaktovat uživatele:
V reklamce se dá pořídit kouřová čirá fólie A4, chtělo by to sice trochu víc tmavší, ale když není nic jiného.
Jednou jsem sehnal krásnou tmavě červenou čirou fólii z nějaké bomboniéry.
Červenou mám taky.
tloušťka bude tak 0,5 mm.
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Druhá možnosť - VCR mali medzi predným plexi a displejom červenú fóliu (Tesla-Philips-Avex určite)
Tretia možnosť - zbehni niekam do kulturného domu a určite nejaký filter k svetlám nájdu...
Niečo by som aj doma našiel, ale je to roky po krabiciach...kvalita bude v pérdeli...boli už použité vo svetlách, tak budú "opálené" a poškrabané...
A kdybys neuspěl, tak můžeš zkusit mravenečnictví
Ruprecht píše:průhledná červená složka v papírnictví.
Papírnictví v tom našem zaprděným prdelákově jsem zkoušel jako první. Nic.
Místní reklamka taky nemá, nepoužívají. Místní fóliovej přebarvovač aut skončil před asi dvěma roky v důchodu.
Kámoš mě slíbil se kouknout na efektový filtry pro studiový blesky, co kdysi používal. Prý to vyráběla Uma Semtín. Možná to má Fomei. V nejhorším mravenci nebo něco podobnýho z netu za poštovný 3 x větší než jedna A4 červený fólie. Akorát je blbý, že skoro nikde nepíšou jak je tustá.
Ransom: Plexi pod 0,5 mm, co potřebuju, se asi nevyrábí.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!